Fashion, Wearing

OUTFIT Weekend Getaway

28 december 2017

Almost Christmas! Yay! Op één of andere manier zijn de laatste weken voorbij gevlogen en is het ineens zover: cadeautjestijd. Met andere woorden: ik ben even de tijd uit het oog verloren en zit nu zonder cadeaus! Help. Afgelopen weekend was het plan dus duidelijk: naar de kerstmarkt in Aken en alle cadeaus vinden. Guess what? We vonden 0 (=nul, jawel) cadeaus. Aan de andere kant, de gluhwein smaakte best goed ;)

Maar goed, ik ga jullie niet lastigvallen met mijn Kerstcadeautjes-stress. Ik heb nog even. Heel even. Vandaag heb ik het over mijn favoriete ‘getaway’ tas. Ik kreeg namelijk van Kipling al een vroeg kerstcadeau opgestuurd, zo eentje van mijn favoriete soort. Aangezien ik constant onderweg ben voor toneel of werk of gewoon een weekendje naar Limburg, is een weekend bag echt geen overbodige luxe. Ik sleur namelijk het liefst mijn halve leven mee. Extra kleren, sokken, make-up, tandenborstel, boeken, laptop, eten, drinken,… Ik ben op alles voorbereid.

Coat: Benetton – Shoes: JustFab – Bag: c/o Kipling

Kipling roept echt nostalgie bij me op. Het schattige aapje heeft me in mijn jeugd vaak vergezeld op avonturen en nu kan ie dus weer mee. De handige 3-in-1 tas (yes, je kan ‘m op drie verschillende manieren dragen) heeft mij vooral overtuigd door de vele kleine opbergzakjes. Ik kan als geen andere rommelen in een tas waar ik ergens onderaan die ene lippenstift ben verloren, of nog erger: mijn sleutels. Aparte vakjes zorgen er voor dat die kleine paniekreacties à la ‘oh no, ik ben zeker mijn gsm ergens vergeten’ voorkomen werden. Hij heeft bovendien een praktische trolley sleeve, die mooi over de handgreep van je koffer valt. En dat ie een vuurwerkprint heeft, maakt het eigenlijk alleen maar beter.

Dit is trouwens één van mijn favoriete jassen ooit. Ik heb hem al zo lang en ik blijf verliefd op de groene kleur. Mijn lange laarzen zijn ook een echte lifesaver en houden me super lekker warm. Anyway, ’t is weer tijd om wat lastminute cadeautjes te gaan zoeken. :)

Liefs,

M.

 

PS: ja, ik heb voor de foto echt 5 minuten met die tas staan zwaaien #BloggerCliché #IkMaakMijErSomsOokSchuldigAan

You Might Also Like

No Comments

Geef een reactie