Life, Personal

PERSONAL | Fashion editor DePromeet

12 mei 2017

Hello lieve lezer! Happy Friday! Enige plannen voor het weekend? Het mijne zit naar goede gewoonte weer helemaal volgepland! Zondag is Moederdag dus we gaan brunchen met de familie van mijn vriend en ’s avonds eten met mijn familie. Morgen heb ik een vergadering van toneel en ’s morgens staat er een photshoot ingepland voor DePromeet. De wat? Wel, daar ga ik jullie vandaag alles over vertellen!

DePromeet is een gratis magazine in het Meetjesland, de streek rond Eeklo, Maldegem, Waarschoot,… Kortom mijn geboortestreek. Dit gratis magazine is brand new want de eerste editie zag pas begin mei 2017 het levenslicht. Enkele maanden geleden kreeg ik de vraag of ik het zag zitten om de moderubriek te verzorgen en daar moest ik niet lang over twijfelen. Yes! Zo zal ik elke maand een Meetjeslandse vrouw, man of kind stylen met het aanbod uit de Meetjeslandse winkels en fotograferen op een Meetjeslandse locatie. Het thema is ‘Meetjesland’, heb je ’t al gemerkt?

Vorige week op 5 mei was het dan zover. De eerste editie lag overal in de rekken! Toch wel speciaal want het is de allereerste keer dat ik echt gepubliceerd wordt. En dan nog als moderedactrice! Wow! Het was echt zalig om het magazine in mijn handen te houden en door te bladeren naar mijn (ja, echt míjn!) rubriek. In mijn allereerste artikel speelden streepjes de hoofdrol. Want -laat ons eerlijk zijn- een streepjesprint verveelt nooit! Samen met mijn model trok ik naar het Kasteel van Wippelgem om een hele reportage te maken. Uit die honderden foto’s koos ik uiteindelijk de sterkste uit. Toen schreef ik nog de tekst, dacht na over de layout en uiteindelijk ging het naar eindredactie. En wauw, toen ik het resultaat zag, was ik echt super tevreden! Ook de andere rubrieken zijn trouwens schitterend, maar om die te ontdekken zal je zelf eens een exemplaartje moeten gaan ophalen in het Meetjesland ;)

Ik ben super trots op ons hele team en blij dat ik er deel van mag uitmaken. Op naar de volgende editie!

Liefs,
M.

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply Pauline 13/05/17 at 20:07

  Keileuk Marlies! Ik heb hier ook een exemplaartje liggen, seffens eens lezen zie :-)! Enneee, als je ooit een model nodig hebt… ;-)

 • Reply Joandi Loes Tholen 16/05/17 at 15:21

  Ik kende het boekje niet! Vandeweek eens naar op zoek gaan. Leuk meid

 • Reply lotuswritings84 16/05/17 at 16:11

  Superleuk dat je een eigen rubriek hebt! Ziet er allemaal heel netjes uit.

 • Reply Annemarel 16/05/17 at 22:59

  wat ontzettend leuk! En stoer ook om die rubriek te verzorgen…super gaaf! Fijn ook dat het lokale bedrijfjes zijn. Die kunnen tegenwoordig wel wat stimulans gebruiken

 • Reply mamasliefste 16/05/17 at 23:50

  Leuk om je eigen rubriek terug te lezen in het blad! Gefeliciteerd

 • Reply marlijn | FIKA 17/05/17 at 07:44

  Oh wat leuk, gefeliciteerd! Ziet er top uit en mag je zeker trots op zijn :)

 • Reply tvdh 17/05/17 at 10:26

  Super nieuws, gefeliciteerd!

 • Reply A Fashion Taste 17/05/17 at 10:52

  Zo leuk, proficiat. Zoiets zou ik ook nog graag doen!

 • Reply jolienvs 22/05/17 at 23:12

  Oh wat leuk! Dikke proficiat met je nieuwe project!

 • Reply SofarsoSabine 24/05/17 at 09:46

  Gefeliciteerd wat ontzettend leuk voor je! Ik stond laatst in de Viva, vond ik ook wel cool :)

 • Geef een reactie