Fashion, Personal, Wearing

Personal: hostess of a fashion show!

6 oktober 2014

hostess, presentatrice, fashion show, dag van de klant, eeklo, marlies neerinck, charlotte pringels, mode, mooi, hostess of a fashion show

Mocht je na het lezen van de titel denken dat ik een hele fashion show heb georganiseerd, dan moet ik je teleurstellen. Zo ver is het nog niet gekomen, helaas! Ik bedoel hosting als een MTV host op de MTV Awards, presenteren dus. Yes, dat is precies wat ik gedaan heb -zonder supersterren en lichtshows dan wel. Tijdens de Dag van de Klant mocht ik de jaarlijkse modeshow van Unizo presenteren in my hometown. Ik had het vorig jaar ook gedaan en guess what, blijkbaar waren er alleen maar positieve reacties op gekomen, zodat ik ook dit jaar het podium op mocht. Gewapend met mijn micro en de hoogste hakken in mijn bezit, mocht ik de hele show aaneen praten. Het was een top-editie met de kleren van Mooi!, Mexx, Calmani en DeKoninck, winkels bij mij in de buurt. Zelf droeg ik een outfit van Mooi!, waarin het behoorlijk (lees: belachelijk) warm was toen de zon besloot om er een late zomerdag van te maken. Maar ik ben niet over mijn voeten of woorden gestruikeld, ik heb de micro niet laten vallen en mijn zenuwen vielen al bij al heel goed mee! Een verrrry happy me dus, ik wil dit wel wat vaker doen!

hostess, presentatrice, fashion show, dag van de klant, eeklo, marlies neerinck, charlotte pringels, mode, mooi hostess, presentatrice, fashion show, dag van de klant, eeklo, marlies neerinck, charlotte pringels, mode, mooihostess, presentatrice, fashion show, dag van de klant, eeklo, marlies neerinck, charlotte pringels, mode, mooi

Pants & blazer: Charlotte Pringels – Blouse: Nathalie Vleeschouwer – Shoes: Dune London. Thnx to Mooi! 

Liefs,

M.

You Might Also Like

19 Comments

 • Reply Annelies 06/10/14 at 19:50

  Ooh, zo leuk dat je dit mocht doen! Een hele ervaring! Liefs

 • Reply Natasja 07/10/14 at 19:20

  Wat gaaf dat je dit hebt kunnen doen zeg!! En wat zag je er professioneel en sexy uit! Goede combinatie ^^

 • Reply Bianca 07/10/14 at 21:41

  Wauw wat onwijs gaaf! Die pumps die je aan hebt vind zoooo mooi!

 • Reply Karlien - Polished Cats 07/10/14 at 21:50

  wow echt een super mooi en classy outfit
  echt niiiice!

  liefs
  Karlien

 • Reply Marijke 07/10/14 at 21:59

  En je hebt dat fantastisch gedaan!! :-)

 • Reply nathalie 07/10/14 at 22:42

  omggg u pak! Zo mooi :D

 • Reply Karen - Dressing in Labels 08/10/14 at 09:38

  Wow wat een leuke ervaring! De outfit is erg classy!

  x Karen
  http://dressinginlabels.blogspot.com

 • Reply Kiss & Make-up 08/10/14 at 11:57

  Spannend zeg! En je zag er super uit, geweldige suit.

 • Reply Inez 08/10/14 at 13:52

  Zo leuk! En je outfit was prachtig ;)

 • Geef een reactie