Beauty Stuff, Reviews

REVIEW | Eylure Brow Palette

23 februari 2015

Weten jullie nog toen ik naar het Shoe Discount event was geweest en dat ze mijn wenkbrauwen hadden bijgewerkt? Ik was daar super enthousiast over! Moeilijk uit te leggen voor zij die het niet gezien hebben, maar mijn gezicht had precies meer karakter door dat klein beetje extra aandacht aan mijn wenkbrauwen. Vandaar dat ik dus ook een Brow Kit op mijn kerst-verlanglijstje had geplaatst. En lucky me kreeg er dan ook nog eentje van Eyelure!

Eyelure

Eyelure ken je vast en zeker van hun valse wimpers. Katy Perry en Cheryl Cole werkten al samen met het merk en hebben momenteel hun eigen collecties lopen. Eyelure heeft alles van heel onopvallende valse wimpers tot Halloween edities en wimpers waarvan ik niet zeker ben dat je nog door je ogen kunt kijken. Valse wimpers en ik, het is niet echt een dikke vriendschap. Ja, ik heb het ooit geprobeerd en ze hingen na een uur ter hoogte van mijn mondhoeken. Dus is hun wenkbrauwen assortiment héél wat meer voor mij, want dat heeft niets te maken met lijm en precisiewerk. Ze hebben zowat alles voor je wenkbrauwen, van fixers naar permanente tints en van shape en definers tot wenkbrauwkleurtjes. Ik vond het Brow Palette – Blonde onder de kerstboom. Joepie!

Eyelure Brow Palette Eyelure Brow Palette

Brow Palette – Blonde

Ik heb mijn palette al best veel gebruikt, maar dan vooral één kleurtje: het donkerste. Ik ben donkerblond, met de nadruk op donker. Mijn haar verbleekt wel wat in de zomer, maar mijn wenkbrauwen blijven hun donker bruine kleur hebben. Het donkerste kleurtje uit het palette is dan ook de perfecte match voor mijn eigen kleur. De lichtere kleurtjes gebruik ik nu en dan wel onder of boven mijn wenkbrauwen.

Ik ben trouwens een beetje een freak als het aankomt op mijn wenkbrauwen. Ik ben altijd met een pincet in de weer, haartjes aan het uittrekken die in de verkeerde richting staan. Al heb ik het geluk dat mijn wenkbrauwen een vrij mooie vorm hebben, ik heb toch ook wat ‘probleemzones’. Met dit palette kan ik die heel gemakkelijk aanpakken. Bijvoorbeeld: mijn linkerwenkbrauw wordt naar het midden heel wat lichter en dat staat -naar mijn inziens- in groot contrast met mijn rechterwenkbrauw. Een beetje extra kleur aanbrengen op die lichte plek en als resultaat heb je symmetrie! Hoera! Het palette kost maar £9.95 en dat is het meer dan waard!

Eyelure Brow Palette

Ik voeg dus enkel aan de dikste kant wat kleur toe (rechts op de foto) en overdrijf dus helemaal niet met dit palette want het mag er niet fake uitzien. Maar waarom je hele gezicht mooi opmaken en dan je wenkbrauwen verwaarlozen? Dat is zonde! En Moeder Natuur kan altijd een beetje extra hulp gebruiken. Wat denk je? Zou jij je wenkbrauwen een beetje bijkleuren?

Liefs,

M.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Natasja 23/02/15 at 12:00

  heel mooi, Marlies! Het is inderdaad niet nodig om te overdrijven.. Less is more, uiteraard :) ik heb zelf nepwimpers van dit merk die ik nog wil proberen.. ^^

 • Reply Kiss & Make-up 24/02/15 at 13:59

  Zeer mooi, subtieltjes :-)

 • Reply Aurélie - lovelifelovefashion 25/02/15 at 16:33

  Zelf ook heel erg benieuwd naar dit palette! Heb het al eens in handen gehad voor ik het aandurfde om mijn wenkbrauwen ‘op te maken’. Maar zoals je zegt, het doet echt zo veel voor je gelaat. Ook echt een mooi resultaat! Lukt duidelijk beter dan valse wimpers aanbrengen :D

  x Aurélie

 • Geef een reactie