Beauty Stuff, Reviews

Review: Sublimist by L’Oréal Paris

26 oktober 2013

Niet zo lang geleden kreeg ik via Trnd de kans om de nieuwe Sublimist lijn van L’Oréal te testen! Uiteraard is dat altijd leuk om te doen en meewerken aan een onderzoek van L’Oréal, daar zeg je gewoon geen nee tegen. Ik kreeg een hydraterende créme en een ‘magic touch’-crème. Ik heb de producten nu een kleine maand getest en ik heb die tijd toch wel nodig vooraleer een review neer te schrijven. Ik word maar langzaam verliefd op verzorgingsproducten, ergens moeten ze zich altijd een beetje bewijzen. Moeilijk, moi?

SONY DSC

Ik kreeg van Trnd heel wat uitleg en brochures om mee aan de slag te gaan. Er zat bvb ook een boekje dat je vriendinnen/collega’s/mama/volslagen onbekende kon invullen na ze kennis gemaakt hadden met de Sublimist-lijn. Dat helpt L’Oréal natuurlijk heel wat vooruit, al die feedback!

review sublimist

Maar goed over naar het product zelf. De verpakkingen zijn alvast super! You got me, ik vind dat harde roze echt een leuke kleur! Op het doosje staat telkens veel uitleg, maar de productjes zelf zijn heel clean, wat ik wel eens leuk vind.

Hydraterende verzorging

Omdat ik de crème het eerst van de twee gebruik in mijn routine en deze ook gewoon het vaakst gebruikt, ga ik de hydraterende verzorging van de Sublimist lijn eerst bespreken.

SONY DSC

De crème is zachtroze en voelt licht en verfrissend aan. De geur is niet zwaar, een beetje op de achtergrond zelf, dus dat stoort helemaal niet. Hij is heel makkelijk uit te smeren en trekt bijna direct in de huid. L’Oréal belooft 3 dingen, even overlopen dus:

Na 1 minuut? De huid zou gehydrateerd moeten zijn en zacht aanvoelen. Werkt het? Ja mijn huid voelt direct zachter aan en mooi gehydrateerd.

Na 1 week? De poriën zijn geminimaliseerd. Werkt het? Mijn poriën zijn inderdaad wat verminderd, maar nog niets spectaculairs.

Na 1 maand? De huid is ideaal geëgaliseerd. De kwaliteit van de huid is verbeterd. Werkt het? Ik heb de indruk dat het heel goed werkt en dat mijn huidkwaliteit inderdaad verbeterd is. Maar ik merk ook dat de effecten snel vervallen. Als ik in het weekend thuis ben en een andere crème gebruik, merk ik direct weer poriën op. De boodschap is dus om geen steken te laten vallen!

SONY DSC

 Buy/no-buy? De crème kost rond de €13.00 en dat vind ik echt een goede prijs. Het hydraterende effect werkt perfect en je huid straalt meer dan voorheen. De poriën minimaliseren ook, maar echt weg gaan ze niet. Dus ik zou hem wel aanraden (zeker als hydraterende crème), maar wel in combinatie met een lichte scrub bvb.

Magische Touch, Instant vervagend

Deze crème/primer lijkt eigenlijk meer op een zalf al smeert hij heel goed uit. Volgens L’Oréal vervaagt hij direct poriën en oneffenheden en past hij zich aan aan elk huidtype.

SONY DSC

Werkt het? Ik gebruik hem onder mijn BB-crème of foundation en ik vind dat hij heel goed zijn werk doet om kleine oneffenheden te verdoezelen. Wil je echt een puistje ofzo wegstoppen, dan zal je hiermee niet toekomen. Hij is bedoeld voor op probleemzones en daar is een primer altijd wel handig.

SONY DSC

Buy/no-buy? Ik denk dat dit een goede aanvulling is op het Sublimist gamma, als primer werkt hij in feite heel goed op doelgerichte plekken. Aan de andere kant verkies ik persoonlijk liever een goede concealer voor doelgerichte probleempjes. Het is zeker geen verloren geld om hem te kopen, maar als je maar één iets wilt kopen, zou ik eerder voor de hydraterende crème gaan.

Wat denken jullie er van? De Sublimist lijn zelf al getest?

Liefs,
M.

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Mademoiselle Sophistique 27/10/13 at 09:35

  nog niet getest, maar die verpakkingen zijn zoo onwijs mooi :D en heerlijk roze, love it!

 • Reply Marije 27/10/13 at 16:00

  Moet eerlijk zeggen dat ik ook echt van de concealer ben al klinkt het allemaal erg goed! Fijne review wel! :D X

 • Reply Natasja 27/10/13 at 20:41

  Oh, de producten zien er echt mooi uit! En het cremetje klinkt ook heel veelbelovend :D

 • Reply Nina / Hermania 28/10/13 at 13:17

  Nieuwe dingen uittesten is altijd leuk! Ik ben nog altijd wel geïntrigeerd door de Magische touch… Ik ben nu zelf juist iets van een andere lijn van l’oréal voor het eerst aan het gebruiken, spannend!

 • Reply Kiss & Make-up 28/10/13 at 21:38

  Bedankt voor de gedetailleerde en eerlijke review, erg handig.

 • Reply Lynn 29/10/13 at 20:14

  Ik gebruik de lijn ook al een maand:
  1. Serum
  2. Hydraterende crème
  3. BB creme

  Met tevreden resultaat. Het zorgt voor een egale frisse teint, daarna kan ik nog kiezen wat ik doe van make-up!

 • Reply manuuuu 26/11/13 at 13:39

  ik gebruik die producten sinds enkele zeken (hydraterende creme en magic touch). ben heel tevreden mee. de magic touch is gewoon…magic!

 • Geef een reactie