Beauty Stuff, Reviews, Win This!

Review & Win: Perfectly Clean by Estée Lauder!

2 september 2013

De Perfectly Clean van Estée Lauder heb ik al een tijdje in mijn bezit, maar nu pas bedenk ik het om een review te doen. Het is waarschijnlijk zo ‘gewoon’ voor mij geworden dat ik helemaal niet besefte wat voor goed product ik gebruik. Estée Lauder is zeker en vast één van mijn favoriete brands van make-up/gezichtsverzorging. Het is inderdaad wat duurder (ok het is gewoon duur) maar het is ook  kwaliteit.

SONY DSC

Wat doet/is het: Deze Perfectly Clean Splash Away Foaming Cleanser (wat een naam) is de perfecte manier om je make-up terug van je gezicht te halen. Ik weet dat veel beautyguru’s schuimende cleansers afraden, maar ik heb nog geen enkele problemen met deze gehad. Ik zou het niet gebruiken om ’s morgens je gezicht mee te reinigen, want het is echt wel bedoeld voor demaquillage. ’s Morgens gebruik je beter een zachtere cleanser.

SONY DSC

Hoe breng je het aan? Je duwt een beetje uit de tube (dat hoeft echt niet veel te zijn) en smeert het op een watje (ik gebruik persoonlijk het liefst mijn vingers). Het is een soort pasta-achtige substantie en op het eerste zicht lijkt het een beetje stug en slecht te smeren. En waar is het schuim? Maar met een klein beetje water krijg je direct je schuim. Eens water toegevoegd is het heel erg makkelijk om aan te brengen op je gezicht en krijg je al je make-up er af. Daarna haal je alle restjes weg met een washandje. Wel nog even een vochtinbrengende crème gebruiken erna, om je huid ’s avonds te hydrateren.

SONY DSCSONY DSC

Let op voor? Ik heb van niks last, maar ik denk dat het voor mensen met een droge huid geen goede créme is. Een schuimende cleaner is sowieso al een minder goed idee voor droge huidjes.

Werkt het ook? Voor mij dus wel, mijn make-up komt er heel makkelijk af met een watje(voor mijn ogen), vingers en wat water. Ik heb erna geen branderig of droog gevoel. Je hebt ook niet veel product nodig wat dan wel weer handig is aangezien het een duur product is.

SONY DSC

En je zag het misschien al in de titel van dit artikel, maar jij kan dit prachtig product winnen! Jep, ik geef één Perfectly Clean Splash Away Foaming Cleanser weg! Aan jullie, mijn liefste lezers, om jullie te bedanken voor de lieve reacties en het lezen van mijn posts. En omdat cadeautjes geven super leuk is natuurlijk!

Wat moet je doen? Neem een kijkje naar onderstaande opties! De eerste twee opties zijn verplicht, maar met de extra opties kun je je kansen vergroten! Veel succes! De give-away loopt tot en met 22 september. De winnaar wordt per mail verwittigd de volgende dag.

a Rafflecopter giveaway

Liefs,
M.

(PS: vragen? Blijf er niet mee zitten en stuur gerust een mailtje naar marlies@goldenmirrorsandpinkbows.be)

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Natasja 03/09/13 at 15:29

  Leuk, ik doe mee :-)

 • Reply Esmée 03/09/13 at 16:13

  Ik doe mee, het lijkt me echt een fijn product! x

 • Reply Ineke 03/09/13 at 18:33

  Estée Lauder is samen met Helena Rubenstein en Uriage mijn top 3!

 • Reply Paulien 04/09/13 at 12:32

  Ziet er zeer handig uit om je make-up te verwijderen en je moet blijkbaar niet zó veel gebruiken. Héél leuk!!

 • Reply Julia 05/09/13 at 20:12

  Hey, ik heb je genomineerd voor de Liebster Award, neem een kijkje op m’n blog voor meer informatie :). x

 • Reply Mademoiselle Sophistique 06/09/13 at 08:14

  jippie ik doe mee :D

 • Reply Emma 06/09/13 at 19:49

  Super!

 • Reply Margot 07/09/13 at 11:45

  I’m in :)

 • Reply Anita H. 14/09/13 at 19:32

  Ik doe mee.

 • Reply Iris 18/09/13 at 10:59

  Super, ik doe ook mee!

 • Geef een reactie