Events

Event: Shoe Discount Blogger Apero

5 december 2014
fashion blogger, shoe discount

Whoop whoop. Het aftellen naar de feesten is officieel van start gegaan! Ik kan al niet meer wachten. Gek genoeg had ik vorige week -tijdens het vooruitkijken naar de winter- een héél erg zomers feestje. Ik was namelijk uitgenodigd op de bloggers apero van Shoe Discount. We mochten de nieuwe zomer collectie (jup, die van 2015) gaan ontdekken, lekkere hapjes eten, onze favoriete outfit stylen en aantrekken, hair & make-up werd gedaan,… Allemaal om daarna professioneel gekiekt te worden en onze meest fashionable/model-wannabe poses uit te testen (lees: proberen om toch ietwat deftig op die foto te staan zonder jezelf onsterfelijk schaamtelijk te maken). Zie het resultaat hieronder!

SONY DSCSONY DSCSONY DSC

De kleren waren echt super leuk. Shoe Discount mag je dan niet al te hip in de oren klinken (trust me, ik had dat vooroordeel ook) maar -SURPRISE- dat zijn ze wel! Ik zag playsuits, kimono’s, statement necklaces en super goedzittende jeansbroeken. De outfit die ik draag op de foto zou ik dan ook zo aandoen (wel in de zomer uiteraard, nog een ietsiepietsie geduld). En hoe leuk zijn die sandaaltjes? Wauw, ik roep ze nu al uit tot must-haves voor de zomer van 2015.

Make-up & hair werd verzorgd door de lieve dames van Suriel (check instagrams hier). Ze gaven mij onder andere de tip om mijn wenkbrauwen ook aandacht te schenken tijdens het maquilleren. Nu niet dat mijn wenkbrauwen één wilde bos haren zijn, nee die worden zorgvuldig onderhouden, maar een beetje extra kleur zou ze geen kwaad doen. Het zou mijn gezicht juist meer karakter geven en mijn ogen laten spreken. Klinkt goed en eerlijk gezegd: het zag er ook super goed uit. Ik moest er even gewend aan worden, maar ik geloof dat ik erna wel 10 keer ‘wauw, mijn wenkbrauwen’ heb gezegd. No kidding!

blogger apero shoe discount

Het was dus een awesome night out met bloggervriendjes Eline en Eline. Ik ga alvast gaan shoppen bij Shoe Discount en ik stel voor dat jullie dat ook doen (maar de sandaaltjes zijn van mij!).

Liefs,

M.

Thnx to Oona, Shoe Discount , de dames van Suriel en de fotografe. 

You Might Also Like

15 Comments

 • Reply Kiss & Make-up 05/12/14 at 12:55

  Klinkt tof :-) Je outfit was superleuk ook.

 • Reply Natasja 05/12/14 at 14:27

  Zo super leuk zeg!!! Je make-up is ook lovely!

 • Reply nathalie 05/12/14 at 18:36

  jouw foto’s zijn zo leuk!

 • Reply Laura - Essential Honesty 07/12/14 at 12:26

  Wauw, wat een mooie foto’s! Ik ga super graag naar shoe discount eigenlijk!

 • Reply karen 07/12/14 at 14:11

  Wat leuk en inderdaad, WoW je wenkbrauwen !

 • Reply Liese 09/12/14 at 09:38

  Waaauw, staat je super leuk! Had dat vooroordeel ook, maar wat een mooie items :)

 • Reply Dress your life. 23/12/14 at 21:31

  Jullie hebben allemaal zo’n mooie foto’s, fotomodellen :D
  Naomi, x

 • Reply Alina Befu 26/04/15 at 17:12

  Super tof! Gefeliciteerd!

 • Geef een reactie