Shoplog, Shopping

Shoplog Rotterdam (Primark involved!)

27 juni 2013

Dinsdag vertrokken mijn nichtje en ik al vroeg richting Rotterdam. Waarom Rotterdam? Ik geef je één reden: Primark. Enough said, huh?! Toen we er eindelijk waren (niks verkeerd gereden/verkeerde metro’s/verkeerde treinen= trots!) liepen er al veel te veel mensen in de winkel. Midden in de week, ’s morgens en zo druk? Na duwen en verschillende buggy’s tegen mijn schenen, besloten we te gaan passen. Hello aanschuiftijd van een halfuur! Je moet er maar wat voor over hebben, denk ik zo. Ik ben dan ook super blij met mijn aankopen! Na de Primark trokken we nog even naar het centrum voor de nodige lunch en terrasjes. En nog wat winkels uiteraard!

SONY DSC

Ik heb de verschillende items over setjes verdeeld, zodat ze iets duidelijker te zien zijn! En ondertussen heb ik ook al een idee over mogelijke outfits! Oh al die mogelijkheden!

SONY DSC

Ideale zomeroutfit. Nog een jeansshortje en bikini eronder and I’m ready to hit the beaches! (Alles Primark)

SONY DSC

Die wolkennageltjes zijn toch echt to die for?! Binnenkort probeer ik ze uit… Spannend… (Alles Primark)
SONY DSC

Op deze handtas was ik direct verliefd. Zo mooi en elegant. En caviar nails voor zo een mini-prijsje laat je ook niet staan hé. (Alles Primark)

SONY DSC

Met een statement necklace maak je een gewone outfit duizend keer interessanter. (Short: H&M; ketting, tas & top: Primark)

Je ziet het, ik heb mij laten gaan in de Primark. Maar goed, voor zulke zachte prijsjes mag het. Als de Primark in Gent komt, zal het een regelrechte aanslag zijn op mijn portemonnee, vrees ik! Ik heb er weer heel wat nagel goodies bij (die collectie wordt echt immens groot, help!) en een meisje kan nooit genoeg handtassen/schoenen/kleren hebben, right?

Liefs,

M.

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply Marije 27/06/13 at 18:43

  Leuke spulletjes heb je gekocht! Ben ook benieuwd naar je wolkennagels :D
  Blijft toch een fijne winkel he?! X

  • Reply Golden Mirrors & Pink Bows 29/06/13 at 21:47

   Ik wil ze echt zo snel mogelijk uitproberen. Maar op mijn vakantiejob mogen ze niet, dus ik wil ze ook niet verspillen natuurlijk ;)

 • Reply Dionne 27/06/13 at 19:02

  super leuk!

 • Reply Amélie 27/06/13 at 19:08

  Luuuuuuuve Primark!

 • Reply Charlotte 27/06/13 at 19:22

  toffe spulletjes! benieuwd naar de nailart posts!xo

 • Reply Mademoiselle Sophistique 28/06/13 at 08:40

  hele leuke items heb je geshopt! ik vind niet echt meer iets de laatste tijd in de primark

  • Reply Golden Mirrors & Pink Bows 29/06/13 at 21:46

   Ik vind altijd redelijk veel eigenlijk. Altijd wel een handtas of wat kleine prulletjes. Mijn favoriete Primark is in Essen, daar is hij immens!

 • Reply nathalie 30/06/13 at 00:21

  Wauw wat een mooie items!

 • Reply Ineke 30/06/13 at 10:01

  OMG! Ik ben keihard verliefd op die handtas! Zo’n mooie!

 • Geef een reactie