Fashion, Shopping

SHOPPING | 10 Musthave Sneakers

19 februari 2016

Hi! Vandaag stel ik je voor aan 10 musthave sneakers. Niet dat ik ze alle tien zou kopen (er moeten natuurlijk ook nog pumps, sandalen en botjes gekocht worden), maar zo een paartje daarvan in mijn schoenenkast zetten, zou ik maar al te leuk vinden. Het wordt dus nog een beetje afwegen. Buiten mijn All Stars en wat van die dunne veterschoentjes, heb ik niets dat in de buurt komt van sneakers. Ik heb ooit Adidas Neo’s gehad, omdat ze in de solden voor maar 20 euro stonden. Helaas waren ze ook een maat te klein. Classic failure. Veel heb ik ze dus niet kunnen aandoen en uiteindelijk heb ik ze op de rommelmarkt verkocht. Bij deze dus ‘Poging Twee’. Mijn perfecte sneaker moet makkelijk te combineren zijn met zowel broeken als kleedjes, het moet een leuk detail hebben, beetje speels zijn en vooral comfy as hell zitten. En aangezien sneakers momenteel hip & happening zijn, lijkt het me hét ideale moment om mijn schoenencollectie uit te breiden. Don’t you think?

Prints & Sequins

Musthave Sneakers Spring 16 (2)

Neutrals and fun

Musthave Sneakers Spring 16

En? Heb jij er enkele favorietjes tussenzitten? Help me, want ik kan ECHT NIET KIEZEN! Opvallend of eerder neutraal? Glamour of sporty? Als ik kon, kocht ik ze gewoon allemaal. Helaas pindakaas, dat laat mijn bankrekening (en mijn gezond verstand) nooit toe. Dus dat wordt een geval van ‘kill your darlings’. Voor welke zou jij gaan?

Liefs en een fijn weekend!

M.

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Pauline 19/02/16 at 13:16

  Stuk voor stuk coole sneakers! Die van MaxMara springen er voor mij uit, die wil ik ook wel! :D

 • Reply Kiss & Make-up 20/02/16 at 13:07

  Die van Guess zijn leuk, bling!

 • Reply Céline 22/02/16 at 15:24

  Oh mag ik ze allemaaaaaal? :D

 • Reply anneliesdp 22/02/16 at 21:46

  Zelfs als niet-sneaker meisje is dit een moeilijke keuze! Ik zou denk ik wel voor de laatste van Zign gaan, die zijn écht gaaf!

  • Reply Golden Mirrors & Pink Bows 23/02/16 at 10:54

   Snap ik! Ik ben ook niet zo’n sneaker meisje, maar ze zijn wel handig tijdens citytrips en dergelijke! En tegenwoordig bestaan er zoveel mooie modellen dat ze niet meer zo sporty overkomen! :)
   Die van Zign zijn inderdaad super cool!

  Geef een reactie