Shopping, Webshops

The ideal webshop for guys!

9 december 2013

Met de kerstperiode in aantocht begin ik een klein beetje te stressen. De meeste cadeaus heb ik al, maar voor de jongens en zeker voor mijn vriendje zit ik een beetje vast. Na heel wat rondsurfen botste ik op de gekste, maar ook ideale webshop om cadeaus op te vinden voor jongens: thinkgeek.com!  Je vindt er oa allerlei gadgets uit zijn favoriete series, van gezelschapspelen tot t-shirts.

Ik maakte alvast een kleine collage met de dingen die ik grappig vond. Er zijn trouwens ook genoeg dingen te vinden voor meisjes (ik wil stiekem de unicorn slippers)!

unnamed

Klik op de naam voor meer info: Monopoly ‘ Walking Dead’, Tshirt Bacon, Bow Tie, Whisky Stones, Unicorn slippers, Shark with Frickin’ Lazer, Game Controller

Wil je trouwens romantisch zijn, geef hem dan deze boon, die uitgroeit tot een plantje waarop “I love you” staat op de blaadjes! Hoe cute is dat!?

Nog niets gevonden voor je beste vriend, neefje of liefje en is hij wel een beetje into geeky stuff? Neem dan zeker eens een kijkje!

Liefs,

M.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Natasja 09/12/13 at 13:20

  super leuk idee! Hier kan ik wel iets grappigs tussen vinden voor mijn vriend, maar dan wordt dat waarschijnlijk voor zijn verjaardag. Voor kerst krijgt hij al andere dingen.

 • Reply Karlien - Polished Cats 09/12/13 at 15:17

  Hahaha zalig! Nu ga ik eindelijk weten wa ik moet kopen voor mijn broer enzo ;)

  Liefs,
  Karlien

 • Reply Dress your life. 09/12/13 at 20:07

  Zijn de verzendkosten niet heel hoog?
  Ik heb ook altijd schrik voor extra importkosten of dergelijke :)
  Naomi, x

  • Reply Golden Mirrors & Pink Bows 11/12/13 at 09:37

   Er komt iets van een $30 verzendingskosten bij als je onder de $75 besteld. Ik vergelijk altijd eens op andere webshops als Amazon.com, vaak hebben die sommige spullen ook en zijn de verzendingskosten lager!

 • Reply Mademoiselle Sophistique 10/12/13 at 10:35

  hihi wat een leuke gadgets! ik moet nog steeds een cadeautje vinden voor tha boyfriend. toch maar eens surfen op deze shop :)

 • Reply kelly jaspers 11/12/13 at 21:56

  echt leuk, hier hebben we iets aan!
  leuke blog heb je, ken je onze blog al?
  http://www.we-heart-fashion.com

 • Geef een reactie