Travel

TRAVEL | 5 Dream Destinations

21 april 2017

Hello! Drukke tijden hier! Dit weekend zit propvol met allerlei leuke activiteiten en volgende week komen de persdagen er aan. Yay! Dan komt een portie ‘wegdromen’ net op tijd, niet? Vandaag stel ik je voor aan mijn 5 dream destinations. Wat zijn die van jou?

West coast roadtrip

Al heel veel vrienden hebben de west coast van Amerika afgereisd en daar ben ik best jaloers op. De foto’s en verhalen zijn altijd zó geweldig! Wist je trouwens dat ik vroeger met een vriendin een contract had ondertekend dat we voor ons 21e samen gingen roadtrippen door Amerika? Ha, dat contract is helaas ergens in een doos vol vergeten herinneringen beland. Maar als alles goed zit, zou ik graag in 2018 de trip maken. Los Angeles, Grand Canyon, Las Vegas, San Francisco, Santa Barbara,…. Dat moet je toch eens gezien hebben!

Canada

Ik zie mezelf al helemaal op een paard Canada verkennen (side note: ik kan niet paardrijden). Maar het lijkt zo’n must do bestemming dat ik er zeker en vast ooit naartoe wil. De natuur, de steden, de ranch-cultuur, de Niagara watervallen,… Ik kan niet precies benoemen wat me zo hard aantrekt in het land, maar het lijkt me één groot avontuur. En daar ben ik altijd voor te vinden! :)

Indonesië (Bali – Java)

Deze regio trekt me aan omwille van de culture highlights en het paradijselijke gevoel. Ik wil Ubud bezoeken, Prambanan, Jakarta en lekker luieren op de witte stranden die uitkijken op een diepblauwe oceaan. Za-lig. Mijn vriend zijn (verre) roots liggen ergens in Bali, dus we praten er al even over om naar daar te gaan. Ik heb ook gehoord dat het een ongelooflijk romantische bestemming is maar dan met een beetje avontuur doorspekt. Ideaal!

Japan

Ben ik daar niet al geweest? Ja hoor! Het land wist me zo te overtuigen dat ik sowieso nog eens wil terug gaan. Er is namelijk nog zo veel te zien dat we de eerste keer niet konden inplannen wegens tijdsgebrek. Eigenlijk zijn we momenteel volop bezig een nieuwe Japan reis te plannen voor deze zomer! Waarom Japan? Omdat het de perfecte mix is tussen crazy cities, oude mystieke cultuur en ongerepte natuur. Japan lijkt op geen enkel ander land dat je ooit hebt gezien. Als je dacht dat New York overdonderend was, try Tokyo!

Zuid-Amerika (Peru)

Een vriendin van mij is een paar jaar geleden naar Peru getrokken en de verhalen die ze daarover vertelde waren prachtig. En nu ook mijn zus volgend jaar richting Zuid-Amerika vertrekt, werd het tijd om wat onderzoek te doen naar dit werelddeel. Alweer een volledige andere wereld dan waar ik al ben geweest, maar ook super mooi. Vooral qua natuur! Om zoveel mogelijk sfeer op te snuiven zou een roadtrip door zowel Peru, Chili, Bolivia, de Paaseilanden en Argentinië prachtig zijn, maar zoveel vakantie heb ik helaas niet. Waarschijnlijk gaan we volgend jaar mijn zus bezoeken in Lima en zullen we samen de Machu Picchu trotseren. Ook de overblijfselen van de mystieke Inca cultuur wil ik dan zeker zien! Chili en Argentinië zullen voor de volgende keer zijn ;)

Wat is jouw droombestemming?

Liefs,

M.

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply Karlien Vermeersch 21/04/17 at 13:16

  amaai echt allemaal prachtige plaatsen om naartoe te gaan

  liefs
  Karlien

 • Reply Manon 24/04/17 at 12:49

  Oh my dit zijn wel hele mooie plekken om naar toe te gaan. Zo een roadtrip zou ik nog wel willen

 • Reply Jamey Herben 24/04/17 at 15:30

  Ik kan je alleen maar aanraden om eens een keer naar Bali te gaan. Het is er echt fenomenaal!

 • Reply SofarsoSabine 24/04/17 at 15:40

  Ik heb zo veel leuke dingen over Peru gehoord. En Japan lijkt mij dus niks, al hoor ik ook alleen maar goede verhalen over Tokio bijvoorbeeld. Zeker als je van fashion houdt.

 • Reply My Little Happiness 24/04/17 at 22:06

  O zo mooi! Die eerste staat ook super hoog op mijn lijstje! We wilde hem dit jaar gaan maken maar door omstandigheden zijn we toch maar eerst aan de tuin verbouwing begonnen haha. Het lijkt me een prachtige reis

 • Reply Grace 24/04/17 at 22:41

  Indonesië en Zuid-Amerika mag ik (happy me) al afstrepen, maar Japan lijkt me ook zo enorm gaaf! Bij ons staat Thailand op de planning. Ben benieuwd of dat dit jaar nog gaat lukken.

 • Reply jolienvs 25/04/17 at 13:23

  Een west coast roadtrip lijkt me gewéldig! Helaas durf ik niet vliegen dus al deze dingen zitten er voor mij niet in. :(

 • Reply Bianca 26/04/17 at 15:24

  Wauw ik zou daar allemaal wel naar toe willen gaan, ik zou heel graag een keer naar Amerika willen gaan x

 • Reply Maikel 26/04/17 at 21:38

  Ik wil heel graag nog eens de westcoast bezoeken. dat trekt mij echt enorm aan

 • Reply Joandi Loes Tholen 26/04/17 at 23:26

  Dit had even goed mijn lijstje kunnen zijn! Al deze bestemmingen staan er ook bij mij op. Het is echt mooi.

 • Reply Cassandra | Momambition.nl 29/04/17 at 22:58

  Oh dit had zo mijn eigen lijstje kunnen zijn, vooral Bali lijkt me echt prachtig!

 • Geef een reactie