Fashion, Personal, Travel

TRAVEL | Shortski Austria

21 maart 2017

Yes, ik heb de microbe hélemaal te pakken. Hoewel de meeste van mijn vriendinnen al van kleinsaf op skivakantie gaan, moest ik wachten tot mijn 26e levensjaar. En om een beetje schade in te halen, ging ik niet één, maar twee keer op vakantie. Over mijn eerste week skiën kan je hier alles terugvinden, vandaag alles over mijn shortski!

We vertrokken op vrijdagavond uit een drukke Brussels spits richting Oostenrijk. Ik bereidde me voor op 8 lange uren in de auto. Maar dankzij een klein dutje, viel het al bij al nog mee. Onze eerste nacht brachten we door in een klein hotelletje net over de grens, op ongeveer een uurtje van onze eindbestemming. Na een korte nacht vertrokken we naar Shoppernau waar we in hotel Elisabeth verbleven. Blijkbaar hadden er nog héél wat mensen het idee om te gaan skiën want het was superdruk! Eenmaal aangekomen, was het in één rotvaart skiën gaan huren, skikledij aantrekken en de straat oversteken naar het skigebied (yes, zo handig!). De eerste dag bleven we dus een dagje in Shoppernau in een klein, maar heel mooi gebied. De volgende dagen besloten we naar het grootste gebied in de buurt te gaan, die zich over meerdere dorpen uitstrekt. Het bekendste dorpje zullen de meeste skiliefhebbers wel kennen: Lech! Het werden drie prachtige dagen vol zon, sneeuw en een duidelijke update van mijn ski skills! Ha! Op die drie dagen heb ik meer geskied dan mijn eerste week in totaal! Daarnaast kon ik ook al ietsje meer genieten van de omgeving, zonder angstvallig naar mijn latten te kijken (alsof ze elk moment een eigen leven konden beginnen leiden). Dinsdagochtend moesten we helaas de bergen verlaten om terug te keren naar België. Tot volgend jaar!

Gaan jullie nog skiën of ook op shortski geweest?

Liefs,

M.

 

You Might Also Like

No Comments

Geef een reactie