Fashion, Inspired By

TREND | Funny Bags

4 oktober 2016

Handtassen, veel vrouwen kunnen er niet genoeg van krijgen. En ik geef ze groot gelijk! Een handtas kan je outfit echt helemaal afmaken. Een handtas vertelt je vaak veel over de persoonlijkheid van iemand. Maar het is ook gewoon een handig ding om al de rommel die je meesleurt op te bergen.

Vandaag heb ik het over de funny bags, tasjes die je outfit een tikkeltje humor geven. Alsof je de hele wereld niet zo serieus neemt. Ze worden in steeds grotere getale gespot op de fashion weeks en in de retailshops. Merken als Kate Spade hebben er zelfs hun handelsmerk van gemaakt. Zelf ben ik echt fan van deze trend. Mijn eerste ‘funny bag’ was een plastic canvas tas die ik kocht in de Pull& Bear op reis. Ze was wit en er stonden cartoons van superhelden op. Ik was er geweldig trots op. De laatste aanvullingen zagen jullie in enkele van mijn laatste outfitposts: de witte, grote tas en mijn geliefd radiotasje. Maar I just can’t get enough, want tijdens het online browsen, vond ik nog een heleboel pareltjes. De ene al gekker dan de andere, dat geef ik toe.

funny bags_post

Funny bags:
Grey Satchel BagChill PillDiamond BagPied De Poule BagCute Cat Ice CreamWhite Cartoon BagBackpack EyesRobotGingerbreadCamera

Deze tasjes kunnen perfect gedragen worden op een basic outfit, maar doen het extra goed bij vrouwelijke silhouetten. Al is er voor ieder wat wils, of je nu volledig gek wil gaan of niet.

Iets voor jou? Of nog niet helemaal zeker?

Liefs,

M.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply naomiinwonderland 04/10/16 at 12:27

  Ik vind ze altijd SUPER leuk om te zien maar ik weet niet of ik er zelf eentje zou aanschaffen omdat ik mezelf goed genoeg ken om te weten dat ik het amper zou dragen. Maar ja, ze blijven geweldig!

 • Reply Eline Van Dingenen 05/10/16 at 08:24

  Zalig! Ik heb onlangs ook nog een tas met een leuke bloemenprint gekocht! Ik ben helemaal weg van deze trend ;-)
  X, Elin

 • Reply Kiss & Make-up 05/10/16 at 09:39

  Oh my god, vind ze echt allemaal kei leuk!

 • Geef een reactie