Fashion, Inspired By, Shopping

TREND | Tropical vibes

9 mei 2017

Hello! Hebben jullie ook zó veel zin om jullie zomerkleren uit de kast te halen? Ik alvast wel! Mijn reisplannen zijn gemaakt en langzaamaan begin ik al na te denken over al die leuke prints, shorts en zomerkleedjes die ik ga aantrekken. Deze post brengt je alvast helemaal in vakantie mood. Vandaag stel ik jullie namelijk met plezier voor aan één van mijn favoriete trends voor de zomer: tropical vibes! Want wat schreeuwt er nu meer vakantie dan palmbladeren? Je waant je direct op een paradijselijk eiland met een coconut cocktail in de hand… Je hoort het, ik ben al helemaal aan het wegdromen. Anyway, hier wat inspiratie om jullie helemaal te overtuigen van dit tropische printje.

Move over ananas, hier is de palmboom! 

Tropical vibes

Shop hier:
Pins: SheIn – Shirt: SheIn – Espadrilles: Castañer via Zalando – Swimsuit: SheIn – Palm bag: SheIn – Pants: Short Stories via Zalando – Dress: SheIn – Crop Top: SheIn – Bag: Zara – Short: Zara – Pillow: Primark – Bustire dress: Julia June – Shirt dress: Nathalie Vleeschouwer – Candles: Me & Mats via Juttu

Iets gezien dat je leuk vindt? Als het aan mij lag, draag ik deze print de hele zomer lang. Ook mijn interieur kan misschien wel een palmtree-update gebruiken, dus die kussentjes van Primark en kaarsjes van Me & Mats zou ik nog durven gaan halen. Het is gewoon zó vrolijk en zomers dat je er elke keer weer goedgezind van wordt!

Het fijne is dat je kan mix ’n matchen tussen dure (meer duurzame) merken en highstreet om tot een perfecte tropical approved outfit te komen. Onze Belgische merken Julia June en Nathalie Vleeschouwer springen alvast op de kar, maar ook bij goedkope ketens als Zara, SheIn,… vind je super toffe tropische stuks. Geen excuses dus om een stukje ‘paradijselijk eiland’ in je kast te hangen! ;)

Is het al bijna zomer?

Liefs,

M.

 

 

 

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply lauramariskadegraaf 11/05/17 at 12:18

  Jaaaa I love deze trend, ik vind de print met palmbladeren helemaal tof! Ik ga dit deze zomer zeker dragen!

 • Reply Bianca 11/05/17 at 12:27

  Ziet er leuk uit, al moet ik wel even aan deze trend wennen draag namelijk voor veel basic tinten zonder printjes x

 • Reply TessaC 11/05/17 at 13:08

  Ohh nu krijg ik helemaal zin in de zomer!

 • Reply Marguerita 11/05/17 at 18:38

  Jaaaaaa lekker vrolijk! Helemaal leuk deze groene plantenprintjes. Mooi gedaan die collage

 • Reply Annemarel 11/05/17 at 21:09

  Super leuk en lekker vrolijk.Kom je gelijk in the mood! (Sommige dingen moet je niet zeggen….) ,..maar ik moet hierdoor de hele tijd aan mijn oma denken. Die had vroeger gordijnen met palmbladeren….sorry ;)

 • Reply beautytag 12/05/17 at 08:49

  Ik vind die Bustire dress: van Julia June heel erg mooi. Heeft die ook een webshop? Ik houd enorm van die kleuren!

 • Reply Nathalie 12/05/17 at 09:42

  Leuke printjes! Ik draag graag harembroeken en jurkjes in de zomer.

 • Reply Diana 15/05/17 at 08:33

  Super leuke trend maar merk toch dat ik het zelf niet veel draag – staat op een of andere manier niet bij mij haha. Maar wil zeker wel iets in de trend gaan dragen!

 • Geef een reactie