Fashion, Inspired By

Trends S/S ’14

22 januari 2014

De winkels verkopen momenteel hun laatste solden, koning winter heeft ons tot nu toe redelijk met rust gelaten en ik kijk al uit naar de lente en de zomer. Meer nog, ik kijk uit naar de trends voor Spring/Summer 2014! Persbureau Media Mania stuurde me een heel erg handige gids, met alle trends in voor de warmere helft van het jaar. En aangezien iedereen (of is it just me?) nieuwe collectie koopt in de solden, is het misschien handig te weten wat very hip zal zijn. Je kan er dan nog steeds je ding mee doen, right?! Zie hier dus mijn favo’s voor een (fingers crossed) warme lente & zomer

Kleurenpalet

Wat zien we in de collecties? Zwart en wit, effen wit, geel, roze, oceaanblauw en pastelkleurtjes.

CB_spring14_02H

Caroline Biss

NAFNAF_05

Naf Naf

Aangezien blauw en roze (hoe mooi is dat roze leren vestje?) mij goed staan, ben ik ook erg blij met de revival van die kleuren. Pastel laat ik waarschijnlijk links liggen, wegens iets te zacht voor mijn bleke huid.

Print

Wat zien we in de collecties: Jungle, dip dye, African/Safari, Marine, bloemen, geometrisch.

Julia June

06-Pinko

Pinko

Maruti_04_69.95EUR

Maruti

Ik hoef mijn streepjestruitje dus niet te ver weg te hangen, maar goed want I love those stripes! Ook de animalprints blijven nog even hangen en ik ben benieuwd of ik eindelijk het juiste leopard accessoire zal vinden. Ik geef toe, ik ben fan van een animal printje, mits subtiel en met mate. En die junglekleedjes van Pinko: yummy!

Stof

Wat zien we in de collecties? Kant blijft een topper, maar ook geperforeerde stukken stof zul je overal terugvinden. De stoere variant van kant! En dan is er ook nog de shiny metallics, wat een dikkere, stuggere stof meebrengt.

LaPommeDeLoveley_05_445EUR

La Pomme De Loveley

JuliaJune_01_159.00EUR

Julia June

EspritCampaign_SS14_03

Esprit

Vooral de metallics doen mijn hart een beetje sneller slaan, ze waren vorig seizoen al te zien bij Burberry, maar nu zal je ze waarschijnlijk ook in de winkels vinden. Je weet waarnaar te zoeken! De perforated trend, hmm ik weet het niet (alhoewel ik het witte truitje van Esprit wel erg mooi vind), ik denk dat ik eerder een kant-meisje ben. Er is dus een grote waarschijnlijkheid dat mijn collectie kant alleen maar uitgebreid zal worden.

Wat ik wil zeggen is in feite: koop wat jij mooi vindt! Je kan trends volgen en mee zijn met de mode, maar verlies jezelf er niet in. Als dat nu een kleedje is met bloemen of een trui met zebra’s, in het blauw of in het roze, it’s up to you! Veel leuker om als jezelf rond te lopen dan als een copycat uit de boekjes. Go get them clothes!

Liefs,
M.

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Nathalie 22/01/14 at 09:30

  Superleuk!!! Dankjewel <3

 • Reply Cecilia 22/01/14 at 11:20

  Love it!

 • Reply Esmée 22/01/14 at 16:37

  Ik vind pastelkleurtjes en die kleur blauw zo mooi! Hele leuke trends. x

 • Reply Karlien - Polished Cats 22/01/14 at 17:44

  Oooh heel mooie trends, vooral de pastelkleurtjes en de shiny metalics is mijn ding wel!

  Liefs,
  Karlien

 • Reply Beautytalk 22/01/14 at 19:32

  Tijdens de zomer ben ik gek op pastel!
  Eefje

 • Reply Birte 22/01/14 at 21:01

  Dat oceaanblauw is echt iets voor mij en ik ben ook heel erg blij dat de dierenprints nog hot blijven!

 • Reply Natasja 23/01/14 at 00:01

  duidelijk overzichtje.. en wat een mooi jasje van Naf Naf!!

 • Reply Aurélie - lovelifelovefashion 23/01/14 at 13:18

  Dat roze lederen jasje is inderdaad héél mooi! En je hebt echt volledig gelijk! Mode en trends zijn leuk maar je mag je er niet in verliezen. En is iets uit de mode terwijl je het zelf super mooi vindt: wear that shit damn it :D

  x

 • Reply Ineke 23/01/14 at 18:33

  absolutely in <3 met de jumpsuit en de tas! Wanneer gaan we eens samen shoppen?

 • Geef een reactie