Events, Life, Personal

What’s Up | April ’17

25 april 2017

Hoe snel is april wel niet voorbijgegaan? Echt gek! Nieuwe uitdagingen, leuke events, gezellig familieonderonsjes,… Mijn agenda zat propvol! Maar mij hoor je niet klagen hoor. Zo ben ik sinds kort de trotse moderedacteur van het regionaal magazine De Promeet, dat volgende maand gelanceerd wordt en komen er op professioneel vlak ook vele nieuwe uitdagingen op mijn weg. Spannend dus! Ook de laatste dagen van april zitten lekker vol met een persvoorstelling, de persdagen, toneel en verjaardagsfeestjes. Yay! Vandaag dus een overzichtje van die drukke maand. Vrijdag mag je nog een uitgebreide review verwachten van een skincare brand dat me de laatste weken helemaal overtuigde! Stay tuned!

1. Weekendje Limburg / Pasen

Pasen was weer een gezellige boel. We trokken naar Limburg voor een leuke wandeling, uitgebreide maaltijd en uiteraard veel Paas chocolade. Yum yum! Het was een weekend om eens even te relaxen en genieten. Zalig! Maandagavond gingen we nog een lekkere kaasplank eten bij mijn ouders. Altijd een winnaar, in mijn ogen! Wat heb jij gedaan met Pasen?

2. Brunch met Tarte a Moi

Afgelopen weekend was ik uitgenodigd in een prachtige, zonnige serre voor een super lekkere brunch én om in de jury te zitten van een echte ‘pie contest’. Wie zegt daar nu ‘nee’ tegen!? Misschien kennen jullie de taarten van Tarte A Moi wel? Zij zijn namelijk op zoek naar dé nieuwe Tarte A Moi taart. Ze kregen honderden inzendingen en na een serieuze selectieprocedure werden de drie beste taarten gekozen. Zij mochten zondag hun taarten voorstellen aan enkele taartliefhebbers (waaronder mezelf, hooray). Zo was er een ‘blueberry cheesecake’, een ‘crème brûlée taart’ en een ‘carrot cake’. Mijn favoriet was de laatste, alhoewel ze alledrie super hemels zijn! En ook jullie kunnen meebeslissen! Ga dus snel naar Delhaize waar je de drie taarten en meer informatie kan vinden. De winnaar wordt opgenomen in het assortiment.

3. Leukste collab: Trut  x Breizh

Breizh en 9 Lemons slaan de handen in elkaar tegen ‘vertrutting’ en lanceerden de limited edition ‘La Trût’ trui. Trût komt uiteraard van het merk Trut, de iconische Bretonse streep is typisch Breizh.

Ik vind het idee achter de trui best grappig en ook een beetje een steek naar iedereen die zichzelf te serieus neemt. Daarbij is het ook gewoon een super leuk stuk dat ik zo in mijn kast zou hangen. Musthave alarm!

Don’t be a trut, wear La Trût! 

4. Beauty hack: droog je nagellak instant!

Na jaren sukkelen met topcoats, blazen, wapperen,… heb ik deze maand eindelijk dé tip gevonden. Ik hield al langer mijn versgelakte nagels onder een koude kraan, maar soms deed ik het iets te vroeg waardoor er putjes ontstonden of ik -in het ergste geval- gewoon opnieuw mocht beginnen. Maar eureka, haal het stromend water weg en geen gevaar voor putjes!

What to do? Neem een (diep) kommetje, vul het met koud water en leg er enkele ijsblokjes in. Dan leg je voorzichtig je vers gelakte nagels in het ijskoude water en 1,2,3 poof! Je nagels zijn droog! Soms is het leven simpel ;)

5. Blogpost of the month: How To Bullet Journal (Minnebelle)

Onlangs zag ik een filmpje van een prachtig bullet journal en ik was hooked! Ik maak journal sinds, wel, zo lang ik me kan herinneren. Mijn reizen zijn gedetailleerd vastgelegd in boekjes, maar voor niemand anders bestemd dan mezelf. Layout of mooi schrijven, hoorde er dus niet echt bij. Maar nu is de bullet journal trend er. Het draait allemaal om ‘hoe’. Denk aan mooie titeltjes, stickertjes, washi tape, kleuren, mooie kadertjes, leuke kleine tekeningetjes,… Prachtig! Ik ga mij er ook eens aan wagen op mijn volgende reis! Hopelijk wordt het net zo succesvol als het resultaat van Minnebelle! Meer zien? Check haar post hier!

Morgen de persdagen volgen? Dat kan via mijn Instagram!

Tot snel!

Liefs,

M.

 

De rood-witte truien kosten €65,- zijn in een beperkte oplage verkrijgbaar in de maten XS-XL op de webshop van BREIZH en 9 Lemons

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Eline Van Dingenen 25/04/17 at 11:29

  Oh wow, moderedacteur?! Hoe zalig is dat!! Have fun en hopelijk tot op de persdagen :)
  X, Eline

 • Reply Bianca 27/04/17 at 15:28

  Ja de eind is super snel omgevlogen (volgens mij zeg ik dit elke maand haha), die taartjes zien er trouwens heerlijk uit. Veel plezier met de persdagen x

 • Reply Cassandra 27/04/17 at 19:29

  Huh serieus? Natte nagels in een kom water? Nooit geweten! Ga ik testen!

 • Reply Judith 27/04/17 at 19:30

  Wat een super baan! En ja de maand voelde als een week

 • Reply Marguerita 27/04/17 at 20:17

  Wat een leuke dingen allemaal! Die Trut trui is hilarisch en ik vind bullet journals geweldig om naar te kijken, een kunst waar ik zelf het geduld niet voor heb.

 • Reply Amy 27/04/17 at 20:18

  Wauw dat trucje van die nagellak moet ik zeker eens proberen, zou me veel tijd besparen!

 • Reply mamasliefste 28/04/17 at 13:28

  Wat een leuke dingen heb je gedaan en gefeliciteerd met je nieuwe baan. Die taartjes zien er heerlijk uit en de truc met de nagellak ga ik zeker eens proberen (ben altijd veel te ongeduldig om ze te laten drogen ;) )

 • Reply Maikel 29/04/17 at 07:24

  Aah wat is die trui leuk! En je hondje, wat een snoepje

 • Reply krachtigemoeders 29/04/17 at 22:14

  Oh die hack van die nagellak die ga ik zo gebruiken. Nu doe ik er eerst een topcoat op, om daarna nog te gaan zitten wapperen.
  Thankkkksss

 • Reply SofarsoSabine 30/04/17 at 12:29

  Ik vind je outfit heel erg mooi en ik ben ook echt een hondenliefhebber. Wat een lekker taartje ook!

 • Geef een reactie