Fashion

What’s Up August 17

1 september 2017

Wat een maand! Wat een zalige 31 dagen! Dat het druk was is een understatement, maar elke dag was gevuld met leuke activiteiten! Zo ben ik maar liefst twee keer op city trip geweest, zijn de toneelrepetities echt van start gegaan, heb ik meegeholpen op een festival, was ik model in een super coole photoshoot en waren er uiteraard zalige zomeravonden. Augustus, u was de max!

 

One day in Copenhagen and the city already stole my heart ❤️😍🇩🇰 #copenhagen

Een bericht gedeeld door Marlies GMPB – Belgian Blogger (@marliesneerinck) op

Copenhagen

Ons bezoek aan de Deense hoofdstad was zalig! Dat heb je vast wel gemerkt aan de twee blogartikelen die erover zijn verschenen! Zo kon je onder andere enkele restauranttips terugvinden op de blog afgelopen maand, maar ook enkele must do’s wanneer je in Kopenhagen vertoeft! Ben je dus nog op zoek naar een leuke citytrip om de zomer af te sluiten, boek jezelf een vlucht richting Denemarken en you won’t regret it! Pinky promise!

Bright & shiny at Brighton Pier 🤗🎢🕶 

Een bericht gedeeld door Marlies GMPB – Belgian Blogger (@marliesneerinck) op

Brighton & London

Na Kopenhagen was het de beurt aan Engeland. We waren met de meisjes al lang op zoek naar de ideale combinatie tussen shoppen, strand, cultuur en een beetje uitgaan. Op één of andere manier blijkt Brighton het allemaal te hebben. Avondwandelingen op de pier, drankjes met zicht op de zee, shoppen naar hartenlust en een gezellig huisje met schreeuwende meeuwen die zorgen dat je zeker op tijd op bent. Pro tip: voorzie oordopjes als je verblijf dicht bij de zee ligt!
Uiteraard was het verleidelijk om ook Londen nog een bezoekje te brengen. En dus laveerden we ons moeiteloos en links-rijdend door het Londense verkeer. En yes, er is een beetje gevloekt op de gps en op het lawaai afkomstig van de achterbank (mijn excuses, soms ben ik té enthousiast). Maar Londen is dat waard, really! Enig minpunt, het Milk Train Café (bekend om zijn ijs met suikerspin er rond) was uitverkocht tegen wij aankwamen. Reden om nog eens terug te gaan, me dunkt!

Newbies van Augustus!

In mijn postbus deze maand zaten de nieuwe geurtjes van ’s Oliver, genaamd ‘So Pure’. Normaal zou ik er niet direct naar grijpen, maar toen ik ze rook, was ik direct verkocht. De verpakking is zoals de naam al doet vermoeden vrij ‘puur’ of eenvoudig. De geuren zijn ideaal voor elke dag en zijn mooi op elkaar afgestemd. Zo kan je boyfriend perfect de mannelijke geur aan en zijn jullie matching op vlak van geuren. Wauw! ;)

Het was tijd voor een nieuw hoesje voor mijn gsm. Want, ik ben vrij onhandig en mijn gsm heeft de gewoonte meerdere keren per dag uit mijn handen te vallen (echt niet mijn fout, echt niet!). Maar goed, een extra beetje bescherming kan dus geen kwaad. Bij GoCustomized mocht ik een hoesje ontwerpen en koos ik voor een houten hoesje met een prachtige palmboomprint. Ideaal om nog even terug te verlangen naar vakanties en prachtige zomerdagen. Ik vind hem iets steviger aanvoelen dan mijn siliconenhoesje dat ik voordien had, maar het blijft licht genoeg zodat die selfie nog perfect lukt ;) Zin om zelf eens een iPhone hoesje te ontwerpen of voor enig ander type gsm, via de tool op de website kan je je eigen creatieve ontwerp uploaden. Altijd leuk ;)

Eindelijk heb ik ook mijn verjaardagscadeau (van in januari, ahum) verzilverd en een bos Bloomon besteld! Het boeket was stukken groter dan ik had verwacht maar wat staat het prachtig in ons appartement! Yes yes, het ‘fleurt’ de boel direct op!

Blogpost of the month: INSTAGRAM: THE 7 THINGS I HATE ABOUT YOU

Omdat we ons allemaal wel eens irriteren aan Instagram, vind ik zulke posts altijd de max. Nikki schreef haar frustraties van haar af en dat resulteerde in een grappige (Miley inspired) blogpost waar iedereen die actief is op Instagram zich in herkent. Weekend leesmateriaal! Lees hem snel hier!

Tot snel!

M.

You Might Also Like

No Comments

Geef een reactie