Life, Personal

What’s Up: July ’17

1 augustus 2017

Een nieuwe maand betekent nieuwe vooruitzichten en plannen! Maar vooral, nog even de kans om terug te kijken op die voorbijgevlogen dagen! Duik jij ook even mee terug in mijn overzichtje van july’17?

Gentse Feesten

Als Gentenaar-sinds-een-jaar moest ik mijn eerste echte Feesten (als Gentenaar) direct goed doen. Het resulteerde in 10 dagen optredens, dansen, eten en drinken. Hoogtepunten waren Mr. Nice op het Veerleplein, Het Mosselkot, Parking Petanque en het optreden van Alàska. En met dat prachtige weer kon het helemaal niet stuk! Tot volgend jaar :D

All you need is love

Juli markeerde ook de allereerste keer dat ik naar een full blown trouwfeest mocht. Van begin tot einde! Met als resultaat dat ik ’s ochtends om 9u al naar mijn zakdoeken zat te zoeken in een schattig kapelletje en om 3u ’s nachts nog wild stond te dansen met een kapsel dat ooit op een dot leek. Anyway, het was prachtig om zo’n mooi koppel in het huwelijksbootje te zien stappen, ook al ben ik zelf niet van het trouw-type. Never say never though :)

Breskens

Met de hele familie gingen we een dagje naar Breskens. Wij kwamen van bovengenoemd trouwfeest en waren een beetje moe. Gelukkig deed de gezonde zeelucht wonderen. Alweer prachtig weer en ik kon eindelijk nog eens mijn mediterraanse maxidress aan. Ik was nog nooit in Breskens geweest (toch niet bewust) en ik vond het er super gezellig. Zeker de moeite dus als je nog eens richting de zee trekt.

 

De ultieme lipstick guide!

Dankzij de mensen achter Stylight vond ik een super toffe lipstick guide! Ik hou wel van een mooi tintje op mijn lippen en ik heb 100 kleurtjes thuis liggen! Maar ik kan zeker nog wat tips gebruiken om het mooi aan te brengen. Met andere woorden: super handig zo’n guide!  Tenslotte was het afgelopen zaterdag ook Internation Lipstick Day dus ideale timing!

Post of the month: the drama around Amelia Liana

Trouble in blogger land deze maand! Amelia Liana, een bekende travelblogger (waarvan ik voordien nog nooit gehoord had, maar goed) zou haar kiekjes photoshoppen! Oh you don’t say!? Doet niet iedereen dat? Goed, blijkbaar ging Amelia net iets verder door hele achtergronden te vervangen. Zo ontbreekt er een gebouw in een achtergrond van New York, omdat ze een oude foto gebruikte en is er geen kat te zien bij de foto van de Taj Mahal. De hele blogger community stond op zijn kop en al haar foto’s werden onder de loep genomen. Ik heb even een kijkje genomen naar haar account en ja het is een verzameling van dreamy locaties die net iets te perfect lijken. Het is een wereld die ze creëert voor haar zelf en haar volgers. En zoals ongeveer iedereen nu wel weet: niet alles is wat het lijkt op het internet! En dat is op zich helemaal niet erg. Je volgt haar voor haar prachtige foto’s die ze trouwens echt wel goed photoshopped (props for that!) en niet voor de realistische kant van het verhaal. Ik vond dit artikel over het hele ‘schandaal’ dat ik super interessant vond en dat je zeker moet lezen als je hier in geïnteresseerd bent.

Dit was het voor juli! Op naar augustus waar ik heel wat leuke tripjes heb gepland! See you soon :)

Liefs,

M.

 

 

You Might Also Like

No Comments

Geef een reactie