Asia, Events, Japan, Life, Travel

What’s Up | June ’17

30 juni 2017

We zijn alweer de laatste dag van juni en wow wat gaat het snel alweer! De helft van 2017 is alweer voorbij! De eerste hittegolf is gepasseerd, de grote vakantie is begonnen, mijn vriend en ik wonen komende maand een jaar samen en het zijn alweer solden vanaf morgen! Yay! Maar eerst hebben we nog even over afgelopen maand. Lees je mee?

New job

Jullie hebben het misschien ergens al opgevangen, maar ik ben dus veranderd van job. Het was tijd voor een nieuwe uitdaging en die heb ik gevonden in de PR-wereld. Ik sta onder andere in voor de social media van verschillende merken, de press releases en het dagelijks contact met bloggers en influencers. Mijn eerste twee weken waren al geweldig leuk, dus ik ben benieuwd naar de toekomst!

Japan

Juni was natuurlijk dé maand van onze grote trip naar Japan. Het was ons tweede bezoek aan dit prachtige land en dus pakten we het ietsje anders aan. De komende weken zal ik nog het één en ander posten over Japan, dus be prepared voor een hele lading aan Japan-liefde! ;)

Voor degene die nog niet overtuigd zijn over het land, laat me even proberen jullie van gedacht te doen veranderen. Japan heeft met Tokyo één van de gekste, grootste en interessantste metropolissen op de wereld. Het doet New York echt verbleken. Dan is er Kyoto met een erfgoed aan cultuur dat je je gewoon niet kan voorstellen. Er is zo veel te zien! Het eten is geweldig: sushi, ramen, teppanyaki,… Naast de steden is er de prachtige, uitgestrekte natuur. Dan heb je de mensen: vriendelijk, respectvol en eerbaar. Anyway, zo kan ik nog een tijdje doorgaan. Stay tuned ;)

Opening Bolia

Op de warmste dag van het jaar (tot nu toe) opende Bolia zijn winkel in mijn favoriete stad Gent. Voor degene die Bolia niet kennen: het is een Deense interieurwinkel. Nu hoef je niet meteen aan typisch Scandinavisch à la Hay te denken, want dat is het helemaal niet. Het is donkerder, unieker en kunstzinniger, maar wel tijdloos. Ik ging een kijkje nemen en ben helemaal verliefd geworden op de prachtige collectie én op het pand (een oude verlaten kerk). Als het even kon, had ik direct een sofa, een salontafel en wat hebbedingen mee naar huis genomen. Maar eerst wat sparen en lief glimlachen naar het vriendje en wie weet komt die salontafel er dan wel. Anyway, de moeite waard dus om een kijkje te gaan nemen als je in Gent bent!

Bolia Gent: Kortedagsteeg 12, 9000 Gent

Fever-Tree Pink Aromatic

Mijn IG-volgers zullen vast wel gemerkt hebben dat ik graag cocktails drink. Tja, what can I say? Vaak mix ik een Gin& Tonic of sinds kort een Volmer&Tonic en uiteraard ben ik dan altijd blij als er nieuwe soort tonic op de markt komt. Fever-Tree, die steeds met natuurlijke ingrediënten werkt, lanceerde onlangs de Pink Aromatic Tonic. En zoals de naam het zegt: het drankje is roze. Met andere woorden, we kunnen vanaf nu van een fancy roze G&T sippen! En buiten het feit dat roze er altijd goed uitziet, smaakt de tonic super lekker. Het is een complexe smaak met bitters, zoete toetsen en een droge afdronk. De tonic op zich is een geweldige dorstlesser, maar je kan hem dus ook als mixer gebruiken. Cheers!

Blogpost of the month: 5 things to do in Mallorca.

Met de temperature drop van 10 graden hier in België staat mijn hoofd weer helemaal op zonnige, warme bestemmingen. Toen ik in mijn rss reader ‘5 things to do in Mallorca’ spotte, moest ik dan ook gewoon doorklikken. Na het zien van al die prachtige foto’s staat ook Mallorca op de travel bucket list. Neem zelf ook een kijkje naar de blogpost van Brunette Blogging en laat je inspireren!

Check ‘m hier!

Tot snel,

M.

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply Nicole Orriëns 30/06/17 at 14:16

  Gefeliciteerd met je nieuwe job! Dat klinkt als een leuke en interessante baan. En bijzonder dat je in Japan was zeg! Dat lijkt me een hele ervaring.

 • Reply Ellen 30/06/17 at 15:10

  Wow Japan! Zalig om daar naar toe te gaan. Gefeliciteerd met je nieuwe job trouwens.

 • Reply Manon 30/06/17 at 18:23

  Wauw japan ja daar zou ik nog wel heen willen ! En gefeliciteerd met je nieuwe job! Ik heb gisteren gehoord dat ik een vaste aanstelling krijg

 • Reply mamasliefste 30/06/17 at 23:48

  Japan wil ik ook heel graag nog eens heen. Ook de Fever-Tree Pink ga ik zeker eens proeven (met Gin 😉)

 • Reply Merel 01/07/17 at 07:50

  O Japan lijkt me toch zo geweldig om eens naar toe te gaan. Heb ooit zo’n foto gezien met cherryblossom. Weer niet meer waar precies maar ook iig ik Japan. Alleen daarom al! 😊

 • Reply Maryke Mondria * LoveBirds 01/07/17 at 11:58

  Leuk, een nieuwe baan! Ook Japan lijkt me te gek!!! Ooit… 😉 Ik ga denk ik nog even contact met je opnemen. Ik ben Bloggerscafé Oost begonnen, om influencers/bloggers uit het Oosten te versterken en kennis op te doen. Met als doel leuke samenwerkingen met bedrijven. https://m.facebook.com/bloggerscafeoost Wellicht interssant?

  • Reply Golden Mirrors & Pink Bows 01/07/17 at 14:30

   Hey, ik heb de pagina geliked :) Ik ben wel van België dus ik ga nog even afwachten of het voor mij interessant blijft :)
   Alleszins heel erg bedankt voor je reactie én voor de uitnodiging voor je pagina :)

 • Reply Elke 01/07/17 at 20:32

  Waaauw girl! Proficiat met je nieuwe baan! Heel veel succes mee toegewenst! En Japan lijkt me gewoon geweldig!

 • Reply Eline R. 03/07/17 at 21:20

  Ik zou hélemaal verliefd worden op die Bolia winkel! Wat klinkt dat tof! En gefeliciteerd met je nieuwe baan.

 • Reply sannie73 04/07/17 at 14:52

  Gefeliciteerd met je nieuwe baan! En mij hoef je niet te overtuigen hoor! Ik zou heel graag eens naar Japan gaan! :)

 • Geef een reactie