Fashion

What’s Up | March ’17

31 maart 2017

Op het einde van de maand kijk ik steeds even terug op de afgelopen weken. Wat gebeurde er in mijn leven, in lifestyle-land, het modelandschap of beauty paradise? Ik neem je even mee terug in mijn ‘What’s up March ’17 post’!

Maart kondigde ein-de-lijk de komst van warmere temperaturen aan! Het eerste terrasje, blote benen, zonnecréme, die eerste lente-outfit,… Ik verwelkomde het allemaal met open armen. Drie hoeraatjes voor de lente! Naast de typische lentedingetjes ging ik ook op shortski, las ik eindelijk het eerste deel van ‘De Aardkinderen’ uit (aanrader), ging ik retro rollerskaten bij KERK in Gent en won ik een cocktailwedstrijd in het Sofitel.

De bergen in! Terug naar Oostenrijk!

Wie had ooit gedacht dat ik -degene niet nooit had geskied en dat ook niet van plan was- op één jaar tijd, maar liefst 2 keer(!) ging skiën. Crazy!

Begin maart keerden we terug naar de majestueuze bergen van Oostenrijk en guess what, het was nóg leuker dan de eerste keer. Je kan alles over die shortski hier nalezen. Om nog even in de juiste sfeer te blijven, ben ik de rest van maart Almdudler blijven drinken. Zó lekker!

Event: opening Giovane

In maart verwelkomden we ook een nieuwe winkel in Gent: Giovane. Dit Belgische merk is het zusje van Julia June en AMaNIA Mo. Uiteraard ging ik eens piepen op de opening en de winkel is een echt plaatje. De collectie richt zich op de moderne vrouw en weet trends in een tijdloos jasje te gieten. Zeker eens langs gaan dus!

Je vindt de winkel in Brabantdam 27, Gent.

 

Yay! H&M lanceert nieuw winkelconcept ARKET!

Goed nieuws op het einde van maart: H&M opent in de herfst hun nieuwe concept ARKET in tal van Europese landen en -tromgeroffel- daar is ook België bij! De eerste winkel zal openen in Londen, maar daarna is Brussel aan de beurt! Ik voorspel alvast een overrompeling van fashionista’s daar.

ARKET zal er uit zien als een moderne winkel met essentiële producten voor mannen, vrouwen, kinderen en het huis. Er zullen dus een ready-to-wear collectie, accessoires en home afdeling te vinden zijn. Op sommige plekken zal er zelfs een cafeetje voorzien zijn. Yay! En ook niet onbelangrijk: de winkel zal streven naar een hoge kwaliteit en duurzame producten tegen een betaalbare prijs. Is het al herfst?

 

only you nailpolish whats up may

Nieuw in beautyland: de geurende nagellakjes van Only You!

Make-up met een lekker geurtje? Ik werd er niet dol enthousiast van, aangezien het nooit echt dát was. Maar toen ik de nagellakjes van Only You probeerde, kreeg ik direct een Summer vibe van de zachte geurtjes. Niet té aanwezig, maar wel een leuke extra want je handen ruiken zalig! Je kan kiezen tussen munt, aardbeien, papaya, druiven en een topcoat die ruikt naar snoepjes. Hoe leuk is dat?!

En de lakjes zelf? Die lakken heel gemakkelijk en drogen snel. De kwaliteit van de gewone Only You lakjes, maar met nog een super toffe extra. Yes! En dat voor €4.95 per potje. Musthave! Je vindt ze in de Ici Paris XL.

Interesting read: Fashion bloggers/influencers get real about jobs

Ik stootte deze week op een zeer interessant artikel van de Man Repeller, één van de topbloggers op deze aardbol. Ze had verschillende andere topbloggers aan het woord gelaten over hoe hard het werken is aan een blog. Ik vond het artikel erg interessant omdat dit vrouwen zijn die helemaal zelf hun weg naar de top hebben gevonden. Doorzetting, hard werken en een portie geluk hebben er voor gezorgd dat hun blogs door miljoenen mensen worden gevolgd. En alhoewel hun leven er uit ziet als een aaneenschakeling van mooie kleren, koffie drinken en reizen, gebeurt er ook héél wat achter de schermen van de social media accounts. Dit zijn jonge vrouwen die hun business helemaal zelf runnen en het nog goed doen ook! Daar kan je alleen maar naar opkijken.

Het (Engelse) artikel kan je hier vinden

Tot in april!

Liefs,

M.

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply Anne 31/03/17 at 10:42

  leuk! en die nagellakjes ga ik even proberen. Ken het concept niet, maar lijkt me super leuk

 • Reply Louise 31/03/17 at 10:46

  Prachtig die bergen! & boeiend artikel over topbloggers ☺

 • Reply Pauline Grossen 31/03/17 at 11:09

  Ecjt een leuk artikeltje. je hebt al veel gedaan! Ik studeer ook in Gent en zal eens moeten langsgaan bij Giovane!

 • Reply Alexa Op 't Land 31/03/17 at 13:19

  ziet er leuk uit en wat leuk dat je in gent woont!

 • Reply SofarsoSabine 31/03/17 at 16:20

  Nou wat een leuk overzicht van maart 2017. Altijd leuk om eens in iemands leven te kijken. Ik heb ook veel gedaan in maart, met name me gefocust op mijn zwangerschap :)

 • Reply Madelon 31/03/17 at 21:55

  Wat een ontzettend leuk overzicht! Die nagellak lijkt me top!

 • Reply mamasliefste 31/03/17 at 22:14

  Heeelijk de lentezon! Hopelijk brengt april nog keer zonnestralen. Ik ben ook erg benieuwd naar het nieuwe concept van de H&M en de geurende nagellakjes

 • Reply Priscilla 🦄 (@PrisjeNL) 01/04/17 at 21:30

  Ah, Oostenrijk. Ik had ook wel voor een tweede keer op skivakantie gewild. Zo heerlijk! Iedere keer op de piste gaat ’t skiën weer fijner en makkelijker.

 • Reply Miryam 02/04/17 at 08:15

  Altijd leuk, een kijkje in iemands leven. Leuk geschreven, leuke afwisseling. En Almdudler is altijd lekker😃

 • Reply Layla 03/04/17 at 08:46

  Leuk overzichtje! EN volgens mij was maart een mooie maand voor je

 • Geef een reactie