Beauty Stuff, Fashion, Life

What’s Up March ’18

12 april 2018

Hey! Ik hoor van iedereen dat het druk, druk, druk is. En eerlijk gezegd, bij mij is het niet anders. Het is net alsof al mijn klanten deze periode projecten willen opstarten en afwerken. Ik doe het uiteraard maar al te graag, maar ik klaag ook even graag mee met de ‘we hebben het zo druk’-brigade. Neem naast mijn full-time job nog enkele tijdsintensieve hobbies zoals schrijven/stylen/fotograferen voor een regionaal magazine, blogger zijn en graag terrasjes doen en je weet dat ik met ‘druk, druk, druk’ niet overdrijf. Het is precies ook een beetje een motto geworden: we moeten het allemaal druk hebben. Maar zolang je ’t allemaal graag doet en op tijd en stond wat me-time inplant, dan denk ik dat het wel allemaal goed komt. Anyway, waar ik dus eigenlijk over wou praten: maart! Laten we even terugkijken naar die drukke (haha) maand.

Tilda Rice Event

Als je me een beetje kent, dan weet je dat ik niet bepaald een keukenprinses ben. Ik bak wel al eens graag en ook mijn aperohapjes en salades zijn best te pruimen, maar zet mij geen hele avond/elke avond voor een fornuis. Ik ben gewoon niet natuurlijk goed in het combineren van smaken of al die verschillende vuren in de gaten houden. Mijn mama en oma zijn voortreffelijke kokkinnen en helaas is er iets misgegaan bij het doorgeven van dat specifieke gen. Maar om dus bij mijn punt te komen: ik was door Tilda uitgenodigd voor een workshop koken. Tilda zijn die prachtige zakjes rijst die je in de supermarkt ziet. De bedoeling was om enkele eenvoudige en gezonde receptjes te maken. Koken met mijn blogger buddies en daarna allemaal gezellig aan tafel schuiven. Ik zag het zitten!  Mijn groepje maakte portobello’s met de Pilaurijst van Tilda, halloumi, spinazie en pijnboompitjes. Ik ben niet zo gek op champignonnen maar ik heb toch een heel stuk van de portobello gegeten. Want ja, zelfs met minimale ervaring, slaagden we er in om een super lekker gerechtje op tafel te toveren. En dat is waarschijnlijk dankzij de magistrale Louise de Brabandere (www.kitchenet.be) die er in slaagde om ons duidelijke, simpele en geweldig lekkere recepten voor te schotelen. Het leuke is dat er voor elke soort rijst van Tilda een receptje ontwikkeld werd. En dat zijn ondertussen al heel wat verschillende smaakjes. De nieuwe met gedroogde tomaatjes is bijvoorbeeld één van mijn favorieten. Als je dus eens indruk wil maken op iemand met je kookkunsten, ik voeg hierbij al de geweldige recepten toe. Super simpel! Ik ga ze alleszins zeker nog eens thuis uitproberen. Download de recepten hier:  Tilda Recepten Louise De Brabandere NL.

Work it baby

Op werkvlak doop ik maart ‘event maand’. Ik organiseerde voor Nutricia een geweldig leuk uitstapje aan de kinderboerderij en voor Klorane een heuse beauty night in Lá Haut Viage in Brussel.

Fashion Show ‘Feel Good Event’

Al enkele jaren op een rij presenteer ik de modeshow in Eeklo waar de herfst/winter collecties worden voorgesteld. Dit jaar werd voor de eerste keer ook een event georganiseerd om de lente/zomer collecties van de Eeklose zaken voor te stellen. Met plezier speelde ik opnieuw presentatrice. Na al die jaren blijft het nog steeds spannend hoor. En dit keer waren er maar liefst 200 paar ogen die me zaten aan te kijken. Gelukkig had ik een geweldige outfit van Nathalie Vleeschouwer aan dankzij Mooi! in Eeklo :) Ik liep trouwens ook mee in een modeshow waar jullie vast dit prachtige rode kleedje van hebben gezien.

Collabs to be proud of

Sinds ik een beetje minder blog, ben ik ook selectiever in mijn keuze voor samenwerkingen. En als het even kan, werk ik ook heel erg graag samen met Belgische merken. Vandaar mijn collab met Kipling en Marie-Jo. De blogpost van Marie-Jo staat trouwens in de steigers, maar ik zoek nog naar de juiste woorden om het allemaal precies online te krijgen, zoals ik het wil. Work in progress dus :)

Dat was maart! :) Op naar een nieuwe -liefst zonnige- maand! Liefs, M.

You Might Also Like

No Comments

Geef een reactie