Life

What’s Up | May ’17

30 mei 2017

De What’s Up posten zijn voor mij een beetje beginnen aanvoelen als een dagboek, welja maandboek in feite. Binnen 20 jaar vind ik het vast geweldig om terug te lezen waar ik mij allemaal mee bezighield, maar misschien kan dat gezegd worden over deze hele blog. Soit, volgende week ben ik in Japan en dan neem ik even een blog break. Tijd dus voor het overzicht van May ’17 :)

De fameuze 1 mei uitstap

Elk jaar organiseren we op 1 mei een uitstap met familie en vrienden. Dit jaar was het aan mijn vriend en mezelf om de hele dag te plannen. We kozen voor Brussel. ’s Morgens leerden we Belgische pralines maken en ’s middags hadden we een gids ingehuurd om ons meer over de link tussen Gent en Brussel te vertellen. Het werd een keitoffe, leerrijke dag, die ik iedereen kan aanraden.

Zelf eens organiseren?
Chocoladeworkshop 
– Rondleiding Genteneir in Brussel (via Vizit)

De Promeet

In mei kwam ook De ProMeet uit, het magazine waar ik met tal van andere Meetjeslanders hard aan gewerkt had. De eerste editie was een schot in de roos en de tweede editie ligt eind deze week in de rekken. Het is een vrij tijdrovende bezigheid, maar het is geweldig leuk om je artikel geprint in een magazine te zien staan.

Meer info via www.depromeet.be of lees mijn blogpost.

Culinaire uitstapjes

Zoals jullie al konden lezen, bezochten we deze maand de Holy Food Market en Chalet Robinson. Maar we gingen ook langs bij Mercado in Antwerpen en proefden de frietjes van Sergio. Je kan dus wel stellen dat mei een vrij yummy maand was. Ik ben gek op food markets: de keuze, de ongedwongen sfeer en het lekkere eten uiteraard. Bij deze is ook de Mercado meer dan goed gekeurd. En de frietjes van Sergio? Daar ga ik zeker nog eens terug!

Blogger Date

Het was lang geleden dat we elkaar nog eens hadden gezien, dus spraken Nikki, Inez, Naomi, Maya en ik af in Antwerpen voor pizza overload bij Otomat, een verplichte foto aan het MAS en voor heel wat bijkletsen. We kennen elkaar al sinds het begin van de blogosphere en sindsdien is er zo veel veranderd. Zowel qua aantal blogs, qua aanpak, qua aanzien,… Anyway, ik vind het nog altijd fantastisch dat ik door mijn blog, deze geweldige mensen hebben leren kennen.

Product van de maand: Vichy Mineral 89

Jullie weten dat ik qua huidverzorging momenteel vooral de Yun producten gebruik, maar er is de laatste twee weken ook een nieuwkomer in mijn verzorgingsroutine geslopen! Vichy heeft me al altijd weten overtuigen (die BB crème is nog steeds mijn favoriet!) en ook deze keer ben ik enthousiast. De Vichy Mineral 89 bestaat uit maar liefst 15 mineralen die vooral bekend staan om hun huidversterkende eigenschappen. Ze versterken en beschermen de huidbarrière tegen invloeden van binnen- en buitenaf. En die barrière is datgene dat je die gezonde glow geeft. En dat willen we allemaal, niet?

Adviesprijs: € 22,95 (50 ml)


Blogpost van de maand: Dominican Travel Diary

Omdat ik helemaal in the traveling mood ben, ben ik ook het internet aan het afstruinen naar travel blogposts. Bij Dogs & Dresses kwam ik langs deze Dominican Travel Diary. Damn, ik had direct zin om te vertrekken. Ik werd verliefd op de beachy foto’s, de palmbomen en het verhaal dat Eline er bij vertelt. Deze gaat duidelijk op de travel bucket list!

Liefs,

M.

You Might Also Like

No Comments

Geef een reactie