Life, Personal

What’s Up October ’17

14 november 2017

Het is hier de laatste tijd wat stiller, en met rede want zowel op mijn werk als in mijn vrije tijd heb ik het razend druk. Zo gaat komende vrijdag mijn toneelstuk in première en zijn we dus non-stop aan het repeteren. Je weet wel, zo’n ‘eat, sleep, work, rehearse, repeat’-gevalletje. Maar uiteraard wil ik met jullie ook nog wel even terugduiken in de afgelopen maand oktober. Want het was me er eentje.

De Belgian Food Blog Awards

Mijn werk organiseerde de allereerste Belgian Food Blog Awards. In verschillende categorieën werden de beste food blogs van het land verkozen. Super spannende maar hemels lekkere avond dus! Al was het voor mij uiteraard nog steeds een beetje werken ;)

Ik vond het super leuk om mijn foodie collega’s eens te ontmoeten en sta nog steeds versteld hoe dankbaar ze wel waren voor zo’n avond. En zo’n awardshow organiseren, je steekt er wat van op ;)

Repeteren, repeteren, wie zijn best doet,…

Het andere project waar ik bloed, zweet en tranen heb ingestoken is uiteraard het laatste toneelstuk waarin ik mee speel. Het is een tragikomedie waarin ik enkele geweldige outfits draag. Dus voor mij is het allemaal al goed ;) Zelf ook eens komen kijken? Je kan je kaarten bestellen via www.koperenleeuw.be.

Hooked Donuts zijn yummy

Tijdens de opening van Bolia in Antwerpen kon iedereen zich te goed doen aan een overload van Hooked Donuts. Sindsdien ben ik nuja ‘hooked’. Gelukkig is de winkel niet naast de deur, anders was het waarschijnlijk mijn dagelijks vieruurtje. Anyway, als je in Antwerpen bent, zeker eens binnenspringen. En daarna ook nog eens langs gaan bij Bolia voor wat prachtig Scandinavisch design.

Beauty Favorite

In oktober herontdekte ik mijn liefde voor Kneipp. Het merk wist me enkele jaren terug al elke keer te vergezellen in bad en douche met heerlijke geuren maar om de één of andere manier was ik het uit het oog verloren. Mijn herontdekking kwam juist op tijd want het merk komt met een body lotion op de markt met amandelbloesem. Dé perfecte aanvulling op de douche gel. Met het gevolg dat mijn oververmoeid hoofd nu op zijn minst gepaard gaat met een geweldig lekkere geur :)

Blogpost of the month: Instagram filters revealed! 

Okay, we kennen allemaal Polienne oftewel Pauline Riemis wel. Eén van Vlaanderen’s bekendste modeblogsters. Sinds kort heeft ze met haar blogbuddies Contour opgestart. Zo geeft ze in verschillende video’s enkele wijze bloggerlessen. Ik vond haar filmpje over Instagram filters super interessant, omdat ik dat eigenlijk krankzinnig moeilijk vind. Maar goed, thnx to Pauline gaan er dingen veranderen! Watch out!

Check het filmpje hier!

Tot snel! :)

Liefs,

M.

 

You Might Also Like

No Comments

Geef een reactie