Win This!

WIN | 2 x een shirt van ShirtsOfCotton!

4 december 2015

This one’s for you, guys! Mijn vorige winacties vielen vooral -buiten een enkele man- bij mijn vrouwelijke lezers in de smaak. Alhoewel ik jullie nooit tegenhield om mee te doen en dat ene potje nagellak of die leuke lipstick te winnen, waren jullie mannen niet bijster enthousiast. Goed, daar breng ik dus nu verandering in. Want in aanloop naar cadeautjestijd deel ik alvast een Sinterklaas cadeautje uit: ik mag namelijk twee mannenshirts weggeven van ShirtsOfCotton! Dames, jullie mogen uiteraard ook meedoen, want zo’n mannenshirt is hemels om in te slapen (niet?). Of je kan hem gewoon als kerstcadeau geven aan papa, broer, zoon, neef, lief… Is die cadeaustress ook alweer van de baan!

First things first: wat is er speciaal aan dit shirt en waarom zou je het echt wel graag winnen? Let me explain!

Na een heus mannenonderzoek (ja, inderdaad!) kwam als resultaat bovendrijven dat vele mannen zich storen aan het feit dat hun T-shirt zo snel uit hun broek kruipt. Om jullie een hart onder de riem te steken: ook wij vrouwen hebben daar last van hoor! Anyway, je kan je wel wat situaties voorstellen waarbij je liever hebt dat het mannenshirt gewoon mooi op zijn plaats blijft steken. Ik hoef hierbij maar één woord te zeggen: bouwvakker. Get it? Ja, ik dacht het wel!
Goed, hier komt ShirtOfCotton in het verhaal. Zij geloven heel erg in crowdlistening. Een duur woord dat eigenlijk wil zeggen: luister naar je doelgroep. Iets dat elk bedrijf zou moeten doen, denk ik zo. Vooraleer ik te diep in ga en een cursus management meegeef: ShirtsOfCotton nam het probleem met de te korte t-shirts bloedserieus en namen zich voor om dé perfecte (witte) t-shirt met dé perfecte lengte te ontwikkelen. Ze ondervraagden daarvoor een hoop mannen en goten al die feedback in een T-shirt, die ze zélf ontworpen en produceerden. Simple as bonjour, n’est ce pas?

t-shirts-shirtsofcotton

Overtuigd? En wil je zelf ook wel zo’n T-shirt (in wit, grijs of zwart) in je kast hangen of cadeau geven? Doe dan snel mee en wie weet draag jij binnenkort zo’n lekker gemakkelijke shirt.

Ik leg nog even onderstaande Rafflecopter uit, want ik kreeg de vorige keer wat feedback dat het niet helemaal duidelijk was. Heb je nog nooit met rafflecopter gewerkt? Wel Rafflecopter is een handige tool om winacties te organiseren. Het houdt bij wie mee doet, wie voldoet aan de voorwaarden om deel te nemen (bvb een FB-pagina liken) en het trekt op het einde een random winnaar uit alle deelnemers. Zo wordt het voor mij heel wat overzichtelijker én verloopt alles super eerlijk. Je begint met je in te loggen via je Facebook of email-account. (Als je al deelnam aan een wedstrijd, zal je normaal al ingelogd zijn) Daarna zie je alle ‘opties’ die je kan volbrengen om kans te maken op een t-shirt. Hoe meer ‘opties’ je volbrengt, hoe meer kans om te winnen. Je kan zelf kiezen welke je doet of niet. Als je een ‘optie’ hebt volbracht, vergeet hem dan niet af te vinken! Als je hieromtrent nog vragen hebt, stel ze gerust!

a Rafflecopter giveaway

De winnaars krijgen maandag 14 december 2015 een mailtje van mij en mogen dan een T-shirt naar keuze kiezen (t.w.v. 18,95).

Veel succes iedereen!

M.

Actievoorwaarden: 

Deze giveaway is in samenwerking met ShirtOfCotton.
De totale prijs bestaat uit twee t-shirts. Een deelnemer maakt kans op één t-shirt.
Deze actie is open voor deelnemers uit België en Nederland.
Golden Mirrors & Pink Bows behoudt zich het recht om deze giveaway onder enige omstandigheden te wijzigen of af te gelasten.
De winnaar wordt bekend gemaakt na afsluiting van de giveaway. Er wordt door het programma Rafflecopter een willekeurige winnaar aangeduid. Indien die winnaar binnen de 5 dagen niet reageert, wordt een nieuwe winnaar aangeduid.
De persoonlijke gegevens worden opgeslaan in het systeem, maar worden zonder uitdrukkelijke toestemming niet gebruikt voor commerciële doeleinden en zullen steeds in vertrouwen worden behandeld. 

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Erik Jansen 04/12/15 at 12:00

  Mooie prijs inderdaad! Ik doe mee, succes met de winactie :D

 • Reply Kiss & Make-up 04/12/15 at 14:57

  Leuk voor de mannen, succes allemaal :-)

 • Reply Dress your life. 05/12/15 at 23:48

  Ik heb hier thuis iemand zitten die wel eens een lange T-shirt kan gebruiken :D
  Naomi, x

 • Reply gjb1981 07/12/15 at 17:22

  Leuke actie dit, ik doe graag mee :)

 • Reply Sofie 12/12/15 at 20:58

  Heel erg leuke winactie ! Ik doe graag mee om een t-shirt voor mijn vriend te winnen :)

 • Geef een reactie