Win This!

Win: een hoesje naar keuze bij Hoesjes.nl!

26 maart 2014

Om de eerste lentedagen te vieren, leek het me wel leuk om samen met Hoesjes.nl een winactie voor jullie te organiseren. Als blogster zijn je lezers uiteraard het allerbelangrijkste! Om te vergelijken: een muziekband is ook niets zonder zijn fans… En daarom wil ik jullie nu en dan eens bedanken voor het lezen van mijn blog, voor de reacties en voor de steun. En wat is er dan beter dan een leuke winactie? Daarbij, er zijn alleen maar voordelen aan een gsmhoesje hebben, right?

1. Je gsm is gepersonaliseerd

2. Het is hipper dan hip

3. Het beschermt je gsm (en voor lompe mensen als mezelf is dit het belangrijkste voordeel)

4. Je kan het veranderen zo veel je wil –> eindeloze mogelijkheden!

Als je nu nog niet overtuigd bent: je kan er hier eentje winnen, helemaal gratis! Dankzij hoesjes.nl mag ik namelijk één lezer/lezeres blij maken met een hoesje van ACCY of van Star-Case (dat mag de winnaar helemaal zelf kiezen). De webshop heeft een heleboel hoesjes voor zowat alle merken gsm’s, waaronder S5 hoesjes, hoesjes voor Iphone, Huawei,… Hieronder alvast enkele hoesjes die ik leuk vind:

unnamed

Wat moet je doen? 

As usual werk ik met een rafflecopter om alles volledig gerandomiseerd te laten verlopen en zodat de winnaar dus eerlijk wordt gekozen. Om te beginnen doe je de eerste twee opties (die moet je doen om deel te nemen), als je die gedaan hebt, kun je ook nog andere kansen vrijspelen. Heb je al bepaalde opties gedaan in andere win-acties of dergelijk dan kan je alles aankruisen als ‘gedaan’. Bij vragen aarzel niet om mij te contacteren op marlies@goldenmirrorsandpinkbows.be

a Rafflecopter giveaway

Ik maak de winnaar volgende week vrijdag bekend en die persoon krijgt persoonlijk een mail. Niet gewonnen en wil je toch een hoesje, kijk dan eens op de site van hoesjes.nl, ze zijn niet duur en de verzending is gratis en erg snel.

Veel succes!

Marlies

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply Nina 26/03/14 at 15:20

  Ik heb zowiezo echt dringend een nieuw gsm hoesje nodig, dat van mij is zooo versleten!

 • Reply iris 26/03/14 at 16:15

  Alweer een superleuke win-actie. Ik wissel graag eens af, dus een volledig gratis nieuw hoesje zie ik wel zitten :-)

 • Reply Ineke 26/03/14 at 21:26

  Leuke website!

 • Reply Karlien - Polished Cats 26/03/14 at 22:13

  Heel leuk!
  Spijtig bestaan er geen hoesjes voor mijn gsm
  Damn you, htc! ;)

  Liefs,
  Karlien

 • Reply Anita H. 27/03/14 at 03:01

  Ik doe mee!

 • Reply Amélie 27/03/14 at 09:12

  leuke giveaway girl ;)

 • Reply nathalie 27/03/14 at 11:50

  Keileuk!

 • Reply Liselot 27/03/14 at 17:59

  Goed bezig Mlizz! :D

 • Reply Lyn 30/03/14 at 00:29

  Supertof dat je een winactie doet, moet er dringend ook eens een doen!
  xo Lyn

 • Reply Eline 30/03/14 at 09:22

  You go girl;)!!!

 • Reply Charlotte 30/03/14 at 10:59

  jes! ze zien er superleuk uit!

 • Reply Eva 30/06/14 at 18:55

  Jammer dat ik net te laat ben, wanneer is de volgende mogelijkheid? Ik zal je blog blijven volgen.

 • Geef een reactie