Fashion, Wearing

Would you please come back, dear Summer?

11 september 2013

Het heeft vandaag nog niks anders gedaan dan regenen, dat betekent dus niet veel anders dan weemoedig terugdenken aan de leuke zomer. Mijn vriend vrolijkte me dan ook op met (eindelijk) de foto’s van onze citytrip naar Keulen. Daar zat nog een outfit-shoot bij, dus die wil ik jullie vandaag graag tonen. Wie weet worden jullie misschien ook een stukje happier van een vrolijk kleedje en blote benen?POL_5655

POL_5653

POL_5660

POL_5658

Jeans Jacket – H&M

Dress – Levi’s

Bag – Jane Lilly

Shoes – H&M

Sunglasses – RayBan

Earrings – H&M

Necklace – Forever 21

Nail Polish – Catrice

Ander nieuws om goed gezind van te worden is dat ik ga samenwonen met een vriendin! Ons laatste academiejaar gaan we door brengen in ons eigen huisje in Gent! Vreugdedansje! Maar ik wil wel heel wat BBQ’s geven, dus zon: kom maar gauw terug!

Liefs,

M.

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Saartje 11/09/13 at 13:53

  Mooi jurkje! Ik moest stiekem wel even gniffelen om de zin “Mijn vriend vrolijkte me dan ook op met (eindelijk) de foto’s van onze citytrip naar Keulen.” Zo herkenbaar ;)

 • Reply Natasja 11/09/13 at 13:56

  Mooie foto’s, leuk hoe je dat ook hebt gedaan tussen andere mensen met de focus op jou! Erg leuke outfit ook :D Staat je heel goed!

 • Reply charlotte 11/09/13 at 15:23

  superleuk kleedje!
  xo Charlotte – aliceroxy

 • Reply Marije 11/09/13 at 15:51

  Leuke foto’s!! :D ik wil ook de zomer terug, wordt nu al depressief van t weer en de herfst moet nog beginnen :(
  Gefeliciteerd met jullie huisje! Wordt vast een topjaar dat laatste jaar ;)

 • Reply Mademoiselle Sophistique 11/09/13 at 20:16

  haha know what you mean :( ik mis het zonnetje

 • Reply Tessa 11/09/13 at 20:37

  Leuk vrolijk jurkje, jammer dat het weer zo slecht is dus het ziet er niet naar uit dat je hem binnenkort weer kan dragen.

 • Reply Dress your life. 14/09/13 at 22:44

  Ik wil ook terug zomer :( wat een mooie jurk!
  Naomi, x

 • Geef een reactie